PASTORE TRANSFERİNDE KARTAL'A RAKİP ÇIKTI!

Ocak ayı transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Pastore transferinde kötü haber geldi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2022, Perşembe

MENAJERLER KAPIDA

Arjantinli yıldızın kulübü Elche'nin Montero takasında kullanmak istediği yıldız oyuncuya Fransa ve Almanya'dan talipler rakip çıktı. Siyah Beyazlıların Cezayirli yıldızı sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalacak. Rachid Ghezzal'ın boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Yöneticilere menajerler vasıtasıyla futbolcu önerileri gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'ın İspanya'da Elche'de oynayan Javier Pastore'yi listeine aldığı öne sürüldü.

PASTORE'DE RAKİP VAR

Pastore'nin kampa gitmediği ve önümüzdeki günlerde Elche'den ayrılacağı ortaya çıktı. Beşiktaş'la anılan yıldıza Arjantin ve Fransa'dan ilgi duyan kulüplerin olduğu ve sürpriz gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi. Pastore bu sezon sadece 4 dakika süre aldı. İspanya'da Elche forması giyen ve eski günlerinden uzak olan Javier Pastore kariyerinde yeni bir macera arıyor. Beşiktaş ile anılan futbolcuya Arjantin ve Fransa'dan talipliler çıktı.

PASTORE KİMDİR?

Arjantinli futbolcu 20 Haziran 1989 doğumludur. 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Pastore'nin güncel piyasa değeri 800 Bin Euro. Pastore 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Arjantinli oyuncu ayrıca kanat forvette de görev yapıyor.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki