PJANİC 'BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTERİM!'

Miralem Pjanic, canlı yayında Aspor muhabiri Sercan DİKME'nin sorularını yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2022, Cuma

''DAHA İYİ OLACAĞIZ''

"Beşiktaş'ta çok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. Başkanımıza, asbaşkanımıza, hocalarımıza, futbolcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kolay adapte oluyorum. Şampiyon bir takıma transfer oldum. Lig daha bitmedi. İkinci yarıda daha iyi olacağız.

"BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUZ"

"Transferin son günleri hızlı geçer. O dönem takımın başında Koeman vardı. Bulunduğum durumdan mutsuzdum. Aklımda oynamak vardı. Transferin son 1.5-2 günüydü. Beşiktaş elinden geleni yaptı. Kolayca ikna oldum. Aklımda şüphe yoktu. Fanatik taraftarı, güzel ülkeyi, güzel şehri tecrübe etmeyi istedim. 2 kupalı şampiyona geliyordum. Şampiyonlar Ligi vardı. Karar vermemi kolaylaştırdı. Mutlu olmaya geldim. Mutluyum. Ailem de çok mutlu. O dönem Beşiktaş, transfer için elinden geleni yaptı. 1 senelik kiralık geldim buraya. Sezon bitmiş değil. Sezon sonu ne olur göreceğiz."

"FUTBOL DIŞINDA NORMAL YAŞARIM"

"Saha içerisinde farklı bir geçmişim var. Ancak hayatı daha normal bir Miralem olarak yaşamak istiyorum. İyi paralar kazanıyoruz ama saha dışında aile önemli. Sabah antrenman yapıyoruz ve antrenmandan sonra daha çok ailemle vakit geçirmeyi seviyorum. Çocuklarımı okuldan almayı seviyorum. Oğlum da futbol oynuyor. 3 günde 1 maç oynuyoruz ama onlarla beraber vakit geçirmeyi seviyorum. Hayattan beklediğim şey, normal şeyleri normal standartta normalce yaşamak. Restorana gitmek, gezmek... Trafik biraz fazla ama ailemle vakit geçirmekten keyif alıyorum. İyilik yaparken görünürsem rahat edemem. Allah bana ihtiyaç sahibi insanlara yardım etme fırsatı veriyor. Bu güzel bir hissiyat. İçimden gelen bir şey. Konuşulmasını tercih etmiyorum."

"Saha İçerisinde Sinirli Biriyim. Herkesle Konuşurum Oyuncularla Hakemlerle O Sinirli Halimi Görmemek İçin Maçlarımı Tekrar İzlemiyorum."

"Konya ve Fenerbahçe maçlarında sert fauller yapıldı bana. Çok fazla sert tekme aldığımda hakemlere tepki gösterebiliyorum. Hakemlerin sert müdahalelere izin vermemesi gerekiyor. Onlar da doğru kararlar vermek istiyor ama futbolcu sağlığının da düşünülmesi gerekiyor."

"BEŞİKTAŞ BENİ MUTLU EDİYOR"

Ailem de, ben de mutluyuz. Barcelona ile 2 yıllık sözleşmem var. Burayla 1 yıllık sözleşmem var. Geleceğe dair neler konuşulduğunu bilmiyorum. Bunları konuşmak için de erken. Gelecekte neler olur bilemem ama Beşiktaş'ın oyuncusu olmak beni mutlu ediyor. Sezon bitmeden dolu tribünler önünde bu çılgın atmosferi yeniden tecrübe ederiz. Eğer iş kalmak kalmamak boyutuna gelirse ben Beşiktaş'ta kalmak isterim."

"DAHA FAZLA PUAN ALMALIYIZ"

"6 numaraya geçmek doğal bir karardı. Hocamız hangi pozisyonda daha iyisini yapacağımı biliyor. Hocanın ilk zamanlar çok fazla çalışma fırsatı olamadı ama şu an iyi gidiyor. Atmosfer çok iyi. Sezon başında iyi başlamıştım ama sakatlık yaşadım. Hızlı dönmek istedim. Bir oynadım, bir oynamadım gibi bir durum oldu. Ritm yakaladım. 90 dakika oynayabilecek durumdayım. Performansımı artırarak gitmek istiyorum.  Daha fazla puan almamız lazım. Sezon başına göre daha iyiyiz ama bazı kolay maçlarda kaybettiğimiz puanlardan ötürü ligin zirvesinden uzak kaldık. Kalan maçlarda daha çok puan toplamak istiyoruz."

''EFSANELERLE OYNADIM''

"Süper Kupa maçı günü kendimi iyi hissetmiyordum. Katar'dan sonraki dönüşte pozitif çıktım. Belki de o gün rahatsızlığım vardı. Gergindim o gün. Elimden geleni yaptım. Kupayla eve dönmeyi istiyordum. Geçen seneki başarılardan ötürü bu kupayı aldık. Çok anlamlı bir başarıydı. Juventus'ta her sezon kupalar kazandım. Burada da kupalar kazanmak istiyorum. Umarım Türkiye Kupası'nı da kazanırız. Çok fazla efsaneyle oynadım. Frikiğin ustası Juninho'dur. Ondan frikikleri öğrendim. Her futbolcunun tekniği var. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Messi ile sezon başı konuştuk. Birbirimize iyi dileklerde bulunduk. Altın Top'u kazandıktan sonra da konuştuk. Çok zeki biridir. Kendisi için en iyisini diliyorum. 1 yıl beraber oynadık. Bana çok yardımcı oldu. Futbol nedeniyle eğitim hayatıma odaklanamadım. Futboldan emekli olduktan sonra tekrar eğitim hayatıma odaklanacağım. Eğitim çok önemli. Aktif futbolculuk kariyerim bittikten sonra bu konu üzerinde düşüneceğim. Neymar belgeselini izleyeceğim. Harika bir futbolcu. Fırsatım oldukça Netflix'ten bir şeyler izlemeye çalışacağım."

PJANIC'İN ENLERİ

En şık giyinen futbolcu?

- Fabrice N'Sakala.

En kötü giyinen futbolcu?

- Serdar Saatçı'yı sürekli jogging tarzı giyinirken görüyorum.

En komik futbolcu?

- Vida. Hiç mutlu değil.

En sessiz futbolcu?

- Güven, Kenan Karaman.

En fazla konuşan futbolcu?

- Vida.

Birlikte oynadığı en yetenekli futbolcu?

- Messi, Ronaldo, Totti'yle oynadım. Olağanüstü oyunculardı. Bunlardan daha fazla yetenekli kim olabilir.

En çok yiyen futbolcu?

- Montero iyi yiyor.

Barcelona

- Efsanevi kulüp.

Messi

- Deha.

Xavi

- Sihirbaz.

Camp Nou

- Dünyadaki en güzel stadyumlardan bir tanesi.

Vodafone Park

- Dünyadaki en harika atmosferlerden bir tanesi.

Sergen Yalçın

- Türkiye'de bir efsane.

Türkiye

- Güzel ülke.

Bosna

- Aşkım. Güzel ülkem.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki