Quaresma'nın Gittiği Bu Takımda Lens Hala Neden Var?

Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Eylül 2019, Pazar

Skor İyi Değil Ama!

Skordan bağımsız yazmam gerekirse; Beşiktaş'ın dünkü puan kaybı biraz beceriksizlik, biraz da ciddiyetsizlikti. Onun dışında hakkını verelim, Siyah-Beyazlı takım iyi sinyaller var. Beşiktaş dün 90 dakikanın büyük bölümünde seri paslarla rakip kaleye öyle kolay gitti ki, bir ara Çaykur Rizespor'un sanki düne özel toplanarak bir araya gelmiş olduğunu düşündüm. Deplasman ekibi ilk kaleye gittiğinde Oğulcan'ın akıl dolu vuruşuyla öne geçmesi; gol atma uğruna rakip kaleyi mesken tutan Vida ve Ruiz'in eseriydi.

Göztepe maçında olduğu gibi sahneye Caner Erkin çıktı.

Harika asistini bu sefer Vida'ya sundu ki, Hırvat futbolcu güzel bir kafa golüyle bir anlamda kendini affettirdi. Beşiktaş ardı ardına rakip kaleye yüklenirken futbol şansı yanında yoktu. Belli ki; Abdullah Avcı'nın oyun sistemi her geçen hafta olumlu yönde takıma yansıyor ama 3 haftada 5 puan kaybı da bir başka bir gerçek.

Ama yine Siyah-Beyazlı takımın kazanma arzunu çok beğendim. Yeni transferler Tyler Boyd iyi niyetli ama forma giymesi zor gibi. N'Koudou oyuna girdikten sonra hücuma canlılık kazandırdı ama maç eksiği yüzünden okunuyor. Bİr başka yeni transfer Douglas da vasatı aşamadı. Beşiktaş'ın 10 numarası Adem Ljajic büyük yetenek ama 90 dakika içinde bir var, bir yok!

Quaresma'nın gittiği bu takımda Lens hala neden var, anlamak mümkün değil.

Geçen haftaki başarılı Oğuzhan'dan eser yoktu ama Gökhan Gönül belki de sahanın en iyisiydi. Tabii Burak Yılmaz'ın yokluğunda Beşiktaş'ın forvetsiz oynadığını da unutmamak gerek. Daha önce de belirttim; Güven Yalçın'a Beşiktaş forması biraz büyük geliyor. Çaykur Rizespor'u çok beğenmedim. Geçen sezonki takımdan eser yok gibi. Kaleci Gökhan Akkan kalesinde güven veren isimdi. Beşiktaş dün kazanamadı ama takım doğru yolda.

Suçlu aranıyorsa yönetim aynaya baksın. Transferin bitmesine 1 gün kala hala futbolcu arıyorlar.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki