Rachid Ghezzal Fark Yarattı!

Başakşehir mücadelesine ilk 11’de başlayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 71 dakika oyunda kaldı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Kasım 2020, Pazar

Kara Kartal’ın transfer döneminin son gününde İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’den kiralık olarak kadrosuna kazandırdığı Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı formayla dün akşam ortaya koyduğu etkili futbolla dikkat çekti.

Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında hücum hattına gönderdiği toplarla birçok kez Vincent Aboubakar’a pozisyon yaratan Ghezzal, klas futboluyla Beşiktaşlı taraftarları mutlu etti. Karşılaşmayı gol ya da asistle tamamlayamamasına karşın ortaya koyduğu görüntüyle teknik ekibi memnun eden Cezayirli kanat oyuncusunun, Fenerbahçe’yle haftaya pazar günü Kadıköy’de oynanacak maça da ilk 11’de çıkması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Mucize Geri Dörtlü

Sergen Yalçın, sol bekte genç Rıdvan’ı oynatırken, stoperde takıma yeni dönen Necip ve Montero vardı. Sağ bekte ise esas bölgesi orta saha olan Dorukhan görev aldı. Beşiktaş, ilk kez beraber forma giyen bu geri dörtlü ile son şampiyon Başakşehir’i devirmeyi başardı. Kara Kartal, karşılaşmanın ikinci yarısında her ne kadar kalesinde pozisyonlar verip, 2 gol görse de kazanmasını bildi. Teknik direktör Sergen Yalçın, kendi mevkileri dışında oynamalarına rağmen ellerinden geleni ortaya koyan öğrencilerini maç sonunda tebrik ettiği öğrenildi.

Haber7

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki