RIDVAN YILMAZ 10 MİLYON EURO!

Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ı istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2022, Çarşamba

Torino’nun 4 Milyon Euro’luk Teklifini Kabul Etmeyen Beşiktaş’ın Kapısını Bu Kez Frankfurt Çalmaya Hazırlanıyor

Almanya basını, kulübün gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer almasının avantaj olduğunu ifade etti.Beşiktaş ’ta hareketli saatler yaşanıyor. Sezonun öne çıkan isimlerinden biri olan Rıdvan Yılmaz için gelen tekliflere bir yenisi eklenmek üzere. Daha önce İtalya Serie A ekibi Torino, 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak isterken, siyah beyazlıların kapısını 4 Milyon Euro’luk teklifle çalmıştı. Ancak İtalyanların bu önerisi yetersiz bulunarak kabul edilmemişti. Devreye şimdi de Avrupa Ligi’ni kazanan Frankfurt giriyor.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GİDİYOR

Alman basınından Sport1, Rıdvan Yılmaz’ın listede yer aldığını belirtti. Haberde, Beşiktaş ile Rıdvan Yılmaz için yapılan görüşmelerin olumlu yönde gittiği ifade edildi. Rıdvan Yılmaz konusunda Frankfurt’un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olmasının Alman ekibine Transfer için avantaj sağladığı aktarıldı. Genç sol bekin Beşiktaş’ta 11’in düzenli oyuncusu olduğu hatırlatılırken, Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım kadrosunda yer verildiği de kaydedildi.

10 MİLYON EURO İSTENİYOR 

Beşiktaş Kulübü, Rıdvan Yılmaz için yaklaşık 10 Milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlemiş durumda. Siyah Beyazlılar bu rakamın altındaki önerileri de kapıyı kapatma kararı aldı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki