ROSİER OLMAZSA BUTA GELECEK!

Beşiktaş yönetimi, takımda kiralık olarak forma giyen Valentin Rosier'in bonservisini almak için oyuncunun kulübü Sporting Lizbon'la temasa geçerken, herhangi bir olumsuz duruma karşılık natifini de belirledi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Şubat 2021, Salı

Siyah-Beyazlılar, Rosier Transferinin Gerçekleşmemesi Halinde Portekizli Sağ Beke Teklif Götürecek

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Futboluyla takdir toplayan Valentin Rosier'in kalması teknik direktör Sergen Yalçın'ın öncelikleri arasında. Ancak buna rağmen Sporting'in, oyuncusunu sezon sonunda geri çağırma ihtimalini de düşünmek zorunda.

B PLANI AURELİO BUTA

Sergen Yalçın bu nedenle scout ekibinden özellikle sezon sonunda sözleşmesi bitecek sağ bekler için bir araştırma yapmasını istedi. Gündeme ise Fatih Terim'in sezon başında Omar'dan önce alınmasını istediği Aurelio Buta geldi. Scout ekibi Antwerp'ten ayrılmaya hazırlanan 24 yaşındaki Portekizli sağ beki Sergen Yalçın'ın önüne getirdi. Buta hakkında henüz kararını vermeyen Beşiktaş teknik direktörü de oyuncunun izlenmeye devam edilmesini istedi.

2.5 ÖNERDİLER 4.5 İSTEDİLER!

Öte yandan Rosier'i takımda tutmak isteyen Beşiktaş'ın, Fransız sağ bek için Sporting'e önce 1 senelik daha kiralama teklifinde bulunacağı, bunun yanında Portekiz ekibine bonservis teklifini de hazırladığı ortaya çıktı. Portekiz basınında yer alan haberde Beşiktaş'ın Sporting kulübüne 2.5 Milyon Euro teklif ettiği, Sporting'in ise Rosier için 4.5 Milyon Euro talep ettiği iddia edildi.

Fotomaç

Etiketler: Rosier   Bota   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki