Şafak Mahmutyazcıoğlu İşadamına Neden Kafa Attığını Açıkladı!

Atalay Demirbaş, kendisini tehdit ve darp ettiği iddiasıyla Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazcıoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Kasım 2019, Salı

Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili olarak Demirbaş, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

Savcılığa başvuran Demirbaş, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 'tehdit', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'hakaret' suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

Mahmutyazıoğlu, canlı yayında olayı şöyle anlattı: "Konu Beşiktaş ile ilgili değil, hususi bir mevzu... Kendisi beni oraya çağırdı. Benden para talebi oldu. Yaptırdığı haberlerle ilgili gazetecilere para verdiğini söyledi. Benden de bu parayı talep etti. Hakkında yürüttüğüm kesinleşmiş icra dosyasını kapatmam gerektiğini söyledi. Ve müvekkelimi satıp kendisine destek olmamı söyledi. Bunları yerine getirirse benim hakkımda yaptırdığı haberleri yaptırmaktan vazgeçeceğini, bunu da Twitter'ında yayınlayacağını söyledi. Ben kabul etmedim. Benim hakkımda; yalan yanlış birçok haber yapıldığını söyledim. Locayı izinsiz kullandığım, Beşiktaş üzerinden menfaat sağladığım... Bunların hepsi yalan... Kızımın bir arkadaşı senin baban hırsızlık mı yapıyor dedi.

Bunun Hesabını Kim Verecek?

Senin de çocuğun var. Ben, senden yalan istemiyorum. Doğru neyse onu yap ben sana para falan vermem dedim. O da bana sen bu kafayla gittikçe senin kızların daha çok ağlar dedi. Ben de doğru veya yanlış dayanamadım. O kafa öyle olmaz böyle olur dedim.

Çocuklarımla beni tehdit ettiği için; bu iş oldu. Yok silahıyla tehdit etti falan... Ben olaydan sonra orada 1 saat daha oturdum. Kendi arkadaşları vardı orada. Beni oraya çağıran kendisi. Benim onu tehdit etmem gibi bir durum olamaz. Ben tektim orada. Kalabalık onlardı. Ben 1 saat daha orada oturdum. Görüntülerin kalan kısmını kimse vermiyor. Görüntüyü kendisi yayınladığına göre mekanla ilgili bir ilişkisi var. Bu çok net. Bende görüntü falan yok...

Silah Göstermişim...

Madem kamera kaydı var göstersin. İşin özü; Beşiktaş ile hiçbir alaksı olmayan bir şeyi, haber olsun, benim üzerimde baskı olsun da geri durayım diye; bunlar yapılıyor. Uzun zamandır da yapılıyor. Şu an adliyede; kesinleşmiş, avukatlığını benim büromun yürüttüğü; icra takipleri var. Bundan vazgeçirmek istiyor. 10 milyon dolarlık bir borcu var şirkete. Bana diyor ki; bundan vazgeç. Davası bitmiş, kesinleşmiş icraa takipleri... Ne bir şirketi var ne bir evi var... Yeri, yurdu belli değil... Hakkında; 20 tane dolandırıcılıktan daba açılmış bir adam bu. Herkes de buna inanmak istiyor, inanıyor da... O kim de ben onu tehdit edeceğim.

Ben seninle ilgili bu haberle yaptırmak için masraf ettim dedi. Hediyeler alıp paralar verdim. Bunları istiyorum dedi. Benim zararlarımı giderirsen; ben de iddialarıma devam etmem. Gidermezsen de devam edeceğim dedi. Hatta ben senin sözüne inanıyorum. Al; Twitter'dan benim adıma istediğini yaz dedi.

Şu ana kadar benimle ilgili şu haberi yapar mısınız diye kimselere bir şey demedim. Hatta dönem dönem çok üzerime geldiler... Neden bunu yapıyorsunuz demedim. Atilla Türker, benim hakkımda en ağır haberleri yaptı. Bir defa arayıp tehdit etmedim. Senin bu kafayla kızların daha çok ağlar deyince; kendimi tutamadım.

8-10 saat geçtikten sonra bu görüntüleri yayınlıyor. Bir babayı ne delirtir? Senin bu kafayla çocukların daha çok ağlar dese siz ne yaparsınız. Daha anlatmadıklarım var. Dilim varmıyor. Beni oraya onlar çağırdı. Dışarı çıkalım dedim. Beni bilerek oraya oturttular. Kamera, orayı daha net çekiyor diye beni bilerek oraya oturttular. Emniyet araştırsın; banka hesap harektelerine bir baksınlar... Olaydan önce ve sonra kimlerle görüşmüş... Bi baksınlar. Bana isim de verdı. Üç tane gazete ismi de verdi. söylemiyorum.

Kimsenin günahına girmeyeyim. Ben bilmşyorum ki kim para aldı kim almadı. Ama bana söylediği bu. Dışarı çık çıkma derken o zaman kafa öyle olmaz böyle olur dedim ve bu olay gerçekleşti."

Asist Analiz

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki