ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU YAŞLI BİR KADINA YARDIM ETMEK İSTERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

Beşiktaşlı eski yöneticinin ölümü ile ilgili gözaltılar var...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2022, Perşembe

ALACAK-VERECEK DAVASI

İki kişinin mekana gelerek Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 4-5 dakika konuştuğu, daha sonra ise 7 kez bacağından vurmak sureti ile ateş ettiği ve kaçtığı öğrenildi. Polis olay yerinde incelemelerini sürdürürken, 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Konunun alacak verecek meselesi olduğunu belirleyen polis ekipleri, şüphelilerin suç örgütü bağı olduğunu tespit edince soruşturmayı organize polisi devraldı.

YAŞLI BİR KADINA YARDIM ETME ÇABASI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vuran kişilerin emlak işleri ile uğraştığı, yaşlı bir kadının evinin satışından pay alabilmek için 2 ayrı gurubun pay istediği öğrenildi. Evini satmak isteyen kişinin avukatlığını üstlenen Mahmutyazıcıoğlu'nun 'Beni Tehdit  Ediyorlar' diyen müvekkiline 'Seni Kim Tehdit Ediyorsa Bana Gönder' cevabını verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaşlı eski yöneticinin gece 00.30'da ailesine ait olan mekana gelen saldırganların, kısa süreli yaşanan tartışmanın ardın silahlarına sarılarak genç avukatı öldürdüğü gelen bilgiler arasında.

FİRARİ ŞÜPELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Organize Polisi, yaşanan olayın bir alacak verecek meselesinden kaynaklandığını belirledi. İddiaya göre Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu iki kişi arasındaki alacak verecek konusuna aracılık ediyordu. Yaşanan olayda aracılık yaptığı iki grubun anlaşmazlığından kaynaklandığı öne sürüldü. Polis ekiplerinin olayın sebebini taspit etmesinin ardından 2 şüpheli daha belirlendi. Gece boyunca çalışan polis ekipleri kimliği belirlenen 6 şüpheliden 2'sini gözaltına aldı. Şüphelilerden birini saldırıya doğrudan karışan isimlerden olduğu belirtildi. Diğer firari şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Duyduk Mu? / Özel Haber

      Hakan ÖNCÜL

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki