Sakatlık Kabusu Beşiktaş'ın Üstüne Çöktü!

Beşiktaş, Alanyaspor maçında büyük bir talihsizlik yaşadı....
Haberin yayılanma tarihi:06 Ekim 2019, Pazar

Dorukhan Toköz'ün Dizi Döndü

Genç yıldız sedyeyle önce soyunma odasına alındı, ardından ise hastaneye götürüldü.

Dorukhan'ın Çekilen MR'ı Sonrası Resmi Bilgilendirme Yapıldı

Genç yıldızın dizinde kıkırdak kopması olduğu aktarıldı. Dorukhan kısa sürede ameliyat edilecek. Saha içindeki kontrollerin ardından genç yıldız sedye ile önce soyunma odasına ardından da hastaneye sevkedildi. Dorukhan, pozisyonda sağ dizinde meniskus yırtığı ya da çarpaz yaralanması yaşamış olması yüksek ihtimal.

Genç yıldızın, 'şanssız üçlü' denen Valgus tipi yaralanma yaşadığı görülüyor. Bu tür yaralanmalarda diz iç yan bağları, iç meniskus ve ön çarpazların bir ya da birkaçının yaralandığı ifade ediliyor.

MR'ı Çekildi

Bu şartlarda Dorukhan'ın sezonun geri kalan bölümünde forma giyme ihtimali yok denecek kadar az. Yıldız futbolcunun Fulya'da kaldırıldığı hastanede MR'ı çekildi. MR sonrası kulüpten resmi bilgilendirme de yapıldı. Dorukhan Toköz'ün ameliyat olacağı açıklanırken, şu ifadelere yer verildi: Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir. Kendisine BJK ailesi olarak geçmiş olsun dileriz.

Avcı ve Futbolcular Ziyaret Etti

Karşılaşma sonrası Abdullah Avcı ve futbolcular, hastaneye giderek Dorukhan'ı ziyaret etti. Oyuncular, Dorukhan'a moral vermeye çalıştı. Dizinde ödem bulunan Dorukhan'ın yarın erken saatlerde ameliyat edilmesi bekleniyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki