'SAKATLIKLARIN ZEMİNLE ALAKASI YOK!'

Beşiktaş Dolmabahçe stadının zemini neden bozuk?
Haberin yayılanma tarihi:22 Eylül 2021, Çarşamba

Siyah-Beyazlı Kulüp Kötü Olan Zemini İyileştirmek İçin Çaba Harcıyor

Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile oynadığı ve 3-3 biten karşılaşmada, Vodafone Park'ın zeminin bozukluğu ayyuka çıkmıştı.Hatta yaşanan sakatlıklar, zeminin bozukluğuna dayandırılmıştı. Siyah-Beyazlı yönetimden bu durumla alakalı bir açıklama yapıldı. Beşiktaş'ın Vodafone Park'tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban, Sports Digitale'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Çim Kökleri Yoğun Fikstürden Uzayamadı

Sakatlıkların zeminle alakası yok. Anlaşmalı olduğumuz çim firmasının tepesindeyiz.  Şanssızlığımız fikstürün çok yoğun olmasından dolayı köklerin uzayamaması."

Sergen Yalçın Zeminle İlgili Ne Söylemişti?

Beşiktaş'ın teknik direktörü, Adana Demirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında zeminden şikâyetini dile getirdi.

İşte O Açıklamalar;

"Zemin maalesef istediğimiz seviyede değil. Dortmund maçında da oyunculardan ciddi şikâyetler geldi ama bu sene yeni yapıldı. Oturması biraz zaman alacak. Milli maç arasından sonra zeminin çok daha iyi olacağını söylüyorlar. Bize söylenen bu. Umarım öyle olur çünkü futbol maçları iyi zeminlerde oynanmalı. Oyuncular kötü zeminlerde çok sıkıntı yaşıyorlar."

Goal

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki