SALİH UÇAN İMZALIYOR!

Son olarak İtalyan ekip Genoa’nın ilgisini çeken Salih için Beşiktaş’ta son karar verildi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ağustos 2023, Çarşamba

GELİRİNİ İKİYE KATLAYACAK;

Kartal, sözleşmesinin son yılına giren 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile sözleşme uzatmaya karar verdi. Beşiktaş ile sözleşme uzatacak olan Salih Uçan’ın geliri yeni kontrat ile neredeyse iki kat artacak. Şu anda yıllık ücreti 18 Milyon TL olan 29 yaşındaki futbolcunun imza atacağı yeni sözleşme yaklaşık 40 milyon TL değerinde olacak.

İtalyanların Radarında

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınından Calciomercato, Salih Uçan için yeni bir talip olduğunu iddia etti. Aktarılan bilgilere göre İtalyan ekip Genoa, Salih Uçan’ı radarına aldı. Beşiktaş’ın ise Salih Uçan için 3 Milyon 500 Bin Euro istediği belirtildi.

Beşiktaş Bonservis Ödemedi

Fenerbahçe'den Avrupa'ya transfer olan Salih Uçan'ın Türkiye’ye dönmesinin ardından Alanyaspor’daki performansı dikkat çekti. Uçan, 2021 yazında Beşiktaş’ın renklerine katıldı. Siyah-Beyazlılar Salih Uçan transferi için herhangi bir bonservis ödemesi yapmadı.

Geçtiğimiz Sezon Salih Uçan’ın Performansı

Beşiktaş’ın 29 yaşındaki orta sahası Salih Uçan geçen sezon Kartal için 32 resmi maçta forma terletti. Sahada olduğu dakikalarda 3 kez fileleri havalandırmayı başaran Uçan, 8 golün de asistini yapan isim oldu.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki