ŞAMPİYONLUK YOLU KASIM AYINDAN GEÇİYOR!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasım ayında takımından patlama bekliyor...
Haberin yayılanma tarihi:29 Ekim 2020, Perşembe

Sergen Hoca Kasım Ayına Odaklandı

Genç teknik adam, 5 maçta kaybedilen puanları telafi etmek için gözünü Kasım ayında oynanacak 4 maça çevirdi. Sırasıyla Yeni Malatya, Gaziantep (D), Başakşehir ve Fenerbahçe (D) ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılarda hesapları 12 puan üzerine kuran Sergen Yalçın; özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının kazanılması durumunda şampiyonluk havasına gireceklerine inanıyor.

Denizlispor maçında özellikle 3-0'a kadar oynanan futboldan umutlanan Yalçın savunma hatalarını da asgariye indirmeyi planlıyor.

Teknik patron Sergen Yalçın önümüzdeki dönemde daha fazla koşan, rakibe önde basan ve mücadele eden bir takım olacaklarının da altını çizdi. Siyah-Beyazlı teknik adam, "N'Koudou ve Mensah gibi oyuncularımızın takıma katılmasıyla birlikte tempomuz daha da artacaktır. Defansif tedbirleri mutlaka alacağız ama bizim esas işimiz ofansif oynamak. Görev verdiğimiz orta saha oyuncuları için defansif deniliyor ama ilk golümüzü Atiba attı. Forvet gibi oynadı. Futbolda artık toplu savunma ve hücum prensibi var. Bizim kadromuzda çok koşan ve tempolu futbolcular yer alacak. Tüm oyuncularıma bu anlayışı anlattım. Bu sezon bizim en büyük şanssızlığımız sezona çok erken başlamamız oldu. Milli karşılaşmalar nedeniyle verilecek ikinci araya kadar olan maçlarımızı kazanmamız lazım. Bu takımı yarışmacı bir ekip seviyesine getirdikten sonra yolumuza çok daha istikrarlı bir şekilde devam ederiz" dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki