SEÇİM HAFTASI!

Ari BARUTOĞLU yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2019, Salı

Beşiktaş Seçime Gidiyor

Pazar akşamı itibariyle kulübün yeni başkanı belli olacak.

Kulübün Durumu İçler Acısı

Son açıklanan tabloya göre 6 Milyar liralık gelire temlik konmuş. Bunun 4.5 Milyar lirası yayın gelirlerinden ibâret. Yani Beşiktaş yıllar yılı yayın gelirine dokunamayacak.

Bu temliğin kim tarafından, neye karşılık verildiği ise, zorunlu olmasına rağmen, açıklanmamış! Sizin anlayacağınız 2 şampiyonluk, stat mtat derken Beşiktaş'ın çanına ot tıkanmış.

Gelelim Seçime

Muhalefetin görüşü, her kim başkan olacaksa son 15 yılın hesabının sorulması gerektiği yönünde.

Peki Şimdi Hesap Sorma Zamanı Mı? Kulüp Elden Gidiyor

Hesap sorma hakkımız bâki kalsın. Bir an evvel yangının kontrol altına alınması gerektiği görüşündeyim. Hele bir toparlayalım, hesap nasılsa sorulur.

Bakınız son 15 hatta son 19 yılda yapılan "hata"lar hata değil, göz göre göre yapılmış, hesaplı kitaplı işlerdir. Şu son ne idüğü belirsiz 6 milyarlık gelir temliki bile, başlı başına açıklamaya muhtaçtır. Kulübün ve koca câmianın geleceğini ateşe atmıştır. Velhâsıl bu tarz işlere birileri alenen soyunduysa, mutlaka arkalarında çok güvendikleri başka birileri vardır. Hesap sormak için yola çıktığınızda, yolun sonunda karşınıza hiç istemeyeceğiniz birileri çıkabilir!

Dolayısıyla, göreve gelecek başkan adaylarının önceliğinin, ivedilikle yangını kontrol altına almak olması gerektiğini düşünüyorum. Bakın kulübün kurtuluşu falan diyorlar ya; hikâye! Kurtuluşa daha çok var. Gelecek yönetim hatasız bir üç yıl geçirirse, o zaman kurtuluştan söz etmemiz mümkün olabilir. Durum o kadar vahim.

Gelecek başkan ve yönetimi, hatasız bir dönem geçirmek zorunda olmakla birlikte, milyar euroluk servetlerinden de bir kaç yüz milyoncuk harcayacaklar bir zahmet. Zira hayatlarında görmedikleri popülariteyi ve itibarı Beşiktaş sâyesinde yakaladılar. E bunun da bir bedeli olmalı!

Sonra Mı?

Allah sonrasını hayretsin.

Sevgiyle...

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki