ŞENOL GÜNEŞ 'BAŞKAN VİZYON ÇİZİYOR!'

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, Antalya kampında gündeme dair açıklamalar yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Aralık 2022, Salı

"Oyunu Nasıl Geliştireceğimize Bakacağız"

Yoğun bir haftaya gireceklerini belirten Güneş, "Bir haftayı yoğun geçireceğiz. Müsabaka gibi idman yapacağız. Oyunu nasıl geliştireceğimize bakacağız. Boş alan yaratmada sıkıntısı olanlar var. Topa sahip olmak, top kaybı yapmamak gerekiyor. Antaya'da ambiyans iyi.

Sakat Oyuncular

Kamp yerinden memnunuz. 3 hazırlık maçı yapacağız. İlk müsabakada bazı yorgunluklar olabilir. Sakatlık olarak Ghezzal burada ama tedavisi ayrı yapılıyor. Rachid Ghezzal'in Şubat başında takıma katılacağını düşünüyoruz. Umut Meraş yarın katılır. Josef de Souza da haftaya gelecek. Sakatlık riski olmadan çalıştırmak istiyoruz. O da arzulu" dedi.

''Şuan İçin Oyuncu Satmıyoruz''

Transfer durumu ile ilgili de konuşan Güneş, "Şu an için hiçbir oyuncu satmıyoruz hiçbir oyuncu da almıyoruz. Ocak ayında bunlar mümkün. Benim gidecek kalacak diye bir yorumum yok. Futbolcular, kendilerini kalacağını, istediğini göstermeli. yapıyorsa gider. Eksik varsa düzelteceğiz. Sürekli hata yapıyorsa gider. Bizim için öncesi yok. Bütün oyuncularla en iyisini yapacağımızı düşünüyoruz. Devreye kadar zaten bu oyuncular var. Her maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncular Beşiktaş'a uyum sağlamak zorunda"

"Değişik Dizilişlerle Uyum Sağlamalıyız"

Açıklamalarına devam eden Güneş, şu ifadeleri kullandı: "Sistemler değişiklikler gösterilebilir. Değişik dizilişlerle uyum sağlamalıyız. Dünya Kupası'ndan örnek verirsek bir takım skoru alıyor sonra bambaşka bir formasyona geçiyor. Skoru korurken farklı dizilişte oynuyor."

Caner Erkin Konusu

Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin ile görüşmediğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Caner ile bir telefon görüşmesi yapmadım. Şu an için Caner Erkin ile bir isteğimiz yok. Ne Valerien Ismael ne Caner Erkin ile görüşmem olmadı.  Olmayan bir şeyi cevaplamamı istiyorsunuz. Hiçbir oyuncuya davetim yok. Eldeki oyuncularla devam edeceğim. Transfer ayında hangi oyuncunun kalacağına gideceğine dair ben karar vermeyeceğim. Yönetime bildireceğim" 

"Şampiyonlar Ligi'nde Gruptan Yenilgisiz Çıkmak Zordu"

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 'Şenol Güneş ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamak istiyorum' sözlerine de yanıt veren Güneş, "Başkan da zor olduğunu biliyor. Ama bir vizyon çiziyor. Buradan kaos çıkarmak mümkün değil. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan yenilgisiz çıkmak da zordu. Zirveye çıkmak öyle kolay değil. Çıktıktan sonra orada kalmak gerek" diyerek sözlerini tamamladı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki