ŞENOL GÜNEŞ 'KARE AS'INI BELİRLEDİ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, yakından ilgilenip formlarını yükseltmeyi planladığı 4 oyuncusunu belirledi....
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2022, Pazar

Şenol Güneş 5-16 Aralık Tarihleri Arasında Antalya’da Gerçekleştirilecek Kampta Özel Program Uygulayacağı 4 Futbolcuyu Seçti

Güneş; Rosier, Josef, Dele Alli ve Muleka’yla yakından ilgilenip bu isimlerin formunu maksimuma çıkarmayı planlıyor. Süper Lig’de 13 maç sonunda 22 puan toplayarak lider Fenerbahçe ’nin 7 puan gerisinde Dünya Kupası arasına giren Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, devreye giriyor... Valerien Ismael’in kötü gidişatı engelleyememesi sonrasında takımın başına getirilen başarılı hoca, İstanbul’daki hazırlıkları tamamladı. Güneş, 5-16 Aralık tarihleri arasında Antalya’da yapılacak kampta performanslarından memnun olmadığı 4 isimle yakından ilgilenecek.

AMELİYATLAR HESAPLARI BOZDU

Takımın her bölgesinde gelişim kaydetmeyi planlayan tecrübeli hoca, ilk dokunuşu Valentin Rosier’e yapacak. Rachid Ghezzal’ın sakatlanması sonrasında performansında düşüş yaşayan Fransız sağ bek, sağ koridor için yeni partneri Cenk Tosun’la beraber çalışacak. Josef de Souza’nın sezon başındaki ameliyatı sebebiyle kondisyon eksiği yaşadığını gözlemleyen Şenol Güneş, tecrübeli futbolcuya ekstra idmanlarla eski formunu geri kazandırmayı amaçlıyor.

LİMİTLERİ ZORLAYACAK

Hazırlık maçlarında daha etkin görüntü sergileyen Dele Alli’ye de yoğun antrenman programı uygulayacak olan Güneş, saha içinde İngiliz futbolcunun tüm limitlerini zorlayacak. Jackson Muleka’nın içine kapanık bir oyuncu olduğunu gözlemleyen kurt hoca, hem ekstra idmanlarla oyuncusunu güçlendirecek hem de bire bir yapacağı görüşmelerle Muleka’nın kabuğunu kırarak iletişime daha açık olmasını sağlayacak. Siyah-Beyazlıların hocası, bu dörtlünün performansını üst seviyeye çıkararak Antalya kampı sonrası takımın da gücünü yükseltmeyi amaçlıyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki