Şenol Güneş'ten Q7 ve Burak Açıklaması!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ağustos 2019, Perşembe

İşte Şenol Güneş'ten Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalamar;

Çalışma hayatınızda gerek disipliniyle gerek profesyonelliğiyle birlikte çalışmaktan çok keyif aldığınız bir oyuncu var mı?

''Çok oyuncu var. Mesela yetenek itibariyle on dokuz yaşında bize gelen Şota vardı. Hem çalışan hem de yeteneği fazla olan bir oyuncuydu, zaten karşılığını aldı ve Ajax'a gitti. Yani Ajax oyuncu üretirken biz ürettiğimiz oyuncuyu iyi bir parayla oraya verdik. Hep yabancı değil Türk oyuncular da var Selçuk bir örnektir bu konuda, çok aşama kat eden Türk oyuncular var, buna hepsini söyleyebilirim ama benim hayatımda o kadar çok enstantane var ki hangisi söyleyeceğimi ben de şu an bilemiyorum. Mesela Trabzonspor'a ilk geldiğimde çalışmayı sevmediğini düşündüğüm Selçuk, sonra çalışmayı en çok seven ve marka değeri olarak Türkiye'de isim yapmış bir oyuncu oldu'' dedi.

ABDULLAH AVCI İLE KONUŞTUM

''Burak da bu değişimi yapabiliyor, çok oyuncu var yani örnek olarak verebileceğim. Bunlar çalışmaktan zevk alınacak oyuncular ama problem olarak başlayıp sonunda herkesin kabul ettiği bir Ricardo Quaresma var şu durumda ki ben Abdullah hocayla konuştuğumda o da aynı şeyli söylüyor. Evet, sorunları var gibi görünüyor ama çalışmaya ve yaşına baktığın zaman en profesyonel, son günüymüşçesine çalışıyor ve bu önemli. Böyle olduğu zaman keyif alıyorsun, yani işini seven oyuncuyla çalışmak. Beşiktaş'ta böyle çok oyuncu var.'' 

DHA

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki