SERGEN HOCA KLASİK DÜZENE GEÇİYOR!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatay maçı öncesinde öğrencileriyle bir görüşme yaptı, bu karşılaşmayı kazanarak yarışın en önemli kısmını geride bırakacaklarını söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mayıs 2021, Cumartesi

CYLE LARİN DÖNDÜ...

Üst üste kazanılan Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarının ardından gözünü bugünkü Hatayspor maçına çeviren Beşiktaş’ta, teknik direktör Sergen Yalçın’ın, son oynanan iki maçtaki kurguyu sahaya yansıtmaya çalışacağı ortaya çıktı. Hafif sakatlığı bulunan Gökhan Töre’nin oynayıp oynamayacağı ise maç günü yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Atiba, yapılan kontrollerden sonra Hatay maçına yetişip yetişmeyeceği ortaya çıkacak. Bu nedenle iki ihtimalli kadroyu kafasına yazan Sergen Yalçın’ın, Gökhan’ın yetişememesi durumunda Larin’i ilk on birde oynatarak klasik düzene geçeceği vurgulandı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, eğer Gökhan Töre’nin yetişmesi durumunda ise ileri beşliyi N’Koudou-Ljajic-Gökhan-Ghezzal-Rosier beşlisi olarak kuracak.

Futbolcularıyla Hatay maçı öncesi bir son durum değerlendirmesi yapan Sergen Yalçın’ın, “Bu kadar eksiğe rağmen üst üste iki maçı çok iyi oynayarak kazandık. Hatay maçında da eksiklerimiz var. Bazılarınız fedakârlık yapacak fakat ne olursa olsun bunlar bizim bahanemiz değil. Hatay maçını kazanmamız durumunda yarışın en önemli kısmını geride bırakmış olacağız” diye konuştuğu ortaya çıktı.

SERGEN HOCA ZORLAMADI

Çaykur Rizespor deplasmanından döner dönmez, ara vermeden Hatayspor maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta, teknik direktör Sergen Yalçın iki maç arasındaki sürenin az olması nedeniyle takıma fazla yüklenmedi. Çok az dinlenme şansı bulan Siyah-Beyazlıların hocası, sadece bugünkü idmanda taktik ağırlıklı bir antrenman yaptırdı. Oyuncularını fazla yormamak için tempoyu düşük tutan siyah - beyazlı oyuncular bol bol duran top organizasyonları ve şut çalışması yaptı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki