Sergen Hocadan Rachid Ghezzal Açıklaması!

Sergen Yalçın, Cezayirli oyuncu Ghezzal ile yeniden anlaşmak için Beşiktaş’ın tüm imkanlarını zorladığını ifade etti...
Haberin yayılanma tarihi:22 Temmuz 2021, Perşembe

SORUN MENAJERDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal konusunda başkan Ahmet Nur Çebi’nin ve yönetiminin elinden gelen tüm imkanları kullandığını belirterek, adı Galatasaray ile anılan Cezayirli oyuncu ile ilgili son bir hamle daha yapacaklarını söyledi. Ghezzal’in menajeri ile sorun yaşadıklarını belirten Şampiyon hoca şu ifadeleri kullandı: “Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Ghezzal’in Faslı menajeri ile yaptığı toplantıda kulübün tüm şartlarını zorladı. Ancak menajeri Anoir Fazuli’nin önce ‘Evet’ deyip ardından ise başka takımlarla görüşmesine anlam veremedim.

Bayrama Rağmen Çalışmaya Devam

Ghezzal’in Beşiktaş’ta geçen yıl başarılı oynamasında ve pozisyon oluşturmasında emeğimiz büyük. Ghezzal bizim sistemimize kısa sürede uyum sağladı. Taraftarlarımız şuna inansın; başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ghezzal’in transferi için çabaladı. Başkanımız son hamlesini yaparak bu oyuncuyu kazandırmaya çalışacak. Beşiktaş için menajerinin karakteri önemli. Beşiktaş olarak natif oyuncu arayışlarımız var. Başkan bu konuda çalışmalarını bayrama rağmen sürdürüyor.” Stoper takviyesi yapılacağına da dikkat çeken Sergen Yalçın, 2 hafta içinde boş olan mevkilere takviye yapılacağını vurguladı.

Gedson Fernandes’te Sona Doğru

G.Saray’ın Rachid Ghezzal transferinden sona yaklaştığı öne sürülürken iki ezeli rakip arasında ilişkilerin gerilmesine neden olan Gedson Fernandes konusunda Siyah Beyazlıların da önemli bir adım attığı öğrenildi. Siyah beyazlı takımın başkanı Ahmet Nur Çebi ve futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ, Benfica Kulübü’nün yönetimi ile yaptığı görüşme sonrasında Portekizli futbolcunun bonservisi konusunda el sıkışıldığı öğrenildi. Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiklerini belirten Benfica cephesi, transfer için son kararı oyuncunun vereceğini söyledi.

İsmail ER / Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki