SERGEN HOCANIN GENÇ PRENSLERİ!

Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın güvendiği 7 genç...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2020, Salı

BEŞİKTAŞ'IN KALESİ GENÇLERE EMANET

Gençlere şans vermiyor denilen Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de 9. hafta geride kalırken, takımda birçok genç isme şans verdi. Bu isimlerin başında da kaleci Ersin Destanoğlu geliyor. Tecrübeli teknik adam kaleci almayacaklarını üstüne basa basa belirtmiş ve Ersin ile birlikte genç kalecileri Utku Yuvakuran'a da güvendiğini belirtmişti. Gençlere şans verdiğini belirten ve bunu maçlarda o oyunculara süre vererek yansıtmaya çalışan tecrübeli teknik adamın, Süper Lig'de 9. haftaya kadar 7 farklı gence şans tanıdı. Ayrıca Sergen hoca son Başakeşhir maçında Serdar Saatçı ve Emre Bilgin gibi genç isimleri de kadroya dahil etti.

İşte Sergen Yalçın'ın Beşiktaş A Takım formasını bu zamana kadar emanet ettiği genç futbolcular:

ERSİN DESTANOĞLU

Geçen sezon Loris Karius'un tek taraflı sözleşmesini feshettiği andan itibaren siyah beyazlı takımın kalesini devralan Ersin, gösterdiği başarılı performansla hem camianın hem de taraftarların gönlünde taht kurdu. Sergen Yalçın bu sezon da kaleci transferi yapmayarak 19 yaşındaki oyuncusuna güvendiğini gösterdi. Gaziantep FK maçında kırmızı kart gören Ersin, Başakşehir maçında yer alamadı. Ayrıca hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisinde de takımını yalnız bırakacak. Ersin Beşiktaş formasıyla bu sezon biri Şampiyonlar Ligi ön elemesi olmak üzere 8 maça çıktı.

UTKU YUVAKURAN

Ersin Destanoğlu'nun arkasında ikinci kaleci olarak görev yapan Utku, son oynanan Başakşehir maçındaki kurtarışlarıyla forma yarışında 'Ben de varım' dedirtti. Yaptığı kritik kurtarışlarla Beşiktaş'ın galibiyetinde önemli rol oynayan 23 yaşındaki kaleci bu zorlu mücadelede iğneyle oynadı. Utku, bu sezon biri Avrupa Ligi ön elemesi olmak üzere 3 maça çıktı, kalesinde 5 gol gördü.

RIDVAN YILMAZ

A Takım kadrosunda yer alan ve geçen sezon da Sergen Yalçın'ın ilk geldiği maçta şans verdiği gençlerden birisi olan Rıdvan Yılmaz, bu sene de kadroda kendisine yer buldu. Siyah beyazlı takımın teknik patronu tarafından bazı maçlarda tercih edilen Rıdvan, performansı ve mücadelesiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Rıdvan, Beşiktaş formasıyla bu sezon 3 maça çıktı.

ERDOĞAN KAYA

Son oynanan Başakşehir maçının 77. dakikasında oyuna giren Erdoğan Kaya, Siyah Beyazlı formasıyla bu sezon ilk maçına çıktı. Sergen Yalçın 19 yaşındaki savunma oyuncusunun tecrübe kazanması için sonradan oyuna dahil etmeyi planlıyor.

AJDİN HASİC

Sergen Yalçın'ın sezonun ilk maçlarında vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Ajdin Hasic, ekim ayı ortasında yaşadığı sakatlık nedeniyle son maçlarda takımla birlikte yer alamadı. Genç futbolcunun lisansının çıkarılmayacağı söylentileri ortada dolaşmış ancak Sergen hoca oyuncuyu kadroda istediği için listede ismine yer vermişti. Hasic, Siyah Beyazlı forma ile bu sezon 5 maçta mücadele etti.

ATAKAN ÜNER

Ajdin Hasic gibi Atakan Üner de Sergen Yalçın'ın güvendiği isimlerden birisi... Sezon başında Atakan da takımda şans bulan isimlerden. Ancak sakatlık onun da belalısı olmuştu. Genç futbolcu Süper Lig'de 2 maça çıktı.

GÜVEN YALÇIN

Siyah Beyazlılarda bu sezon forma şansı bulan isimlerden birisi Güven Yalçın... Abooubakar ve Cyle Larin'in arkasında kalan genç isim, Sergen Yalçın tarafından sonradan da olsa oyuna dahil edildi. Güven bu sezon 6 maçta görev aldı ve 1 gole imza attı.

BONUS: KARTAL YILMAZ

Bu zamana kadar forma şansı bulamasa da takımın çıktığı her maçta yedeklerde olan orta saha oyuncusu Kartal Yılmaz, kulübede forma şansı bekliyor. Sergen hocanın genç futbolcuyu ilerleyen zamanlarda şans vermesi bekleniyor.

Fanatik

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki