SERGEN HOCANIN SİHİRLİ DEĞNEĞİ!

Sergen hocanın Sihirli değneği, Beşiktaş'a yeni bir çehre kazandırdı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2021, Çarşamba

Atiba Üzerine Ekledi

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki dinamosu Atiba Hutchinson, bu sezon zaman zaman hücum bölgesine daha yakın görev yaptı. Deneyimli isim geride kalan dönemde 4 gol-9 asist ile Süper Lig kariyerine de gole en çok katkı yaptığı sezonuna ulaştı.

Larin Beşiktaş tarihine geçti!

Beşiktaş geçen sezon kiraya verdiği ve çok fazla kadroda düşünülmeyen isimler Larin, Sergen Yalçın ile adeta yeniden doğdu. Larin, 19 golle gol krallığı yarışında iddialı konuma gelirken bir sezonda iki farklı maçta 4 gol atan ilk Beşiktaş oyuncu olup tarihe geçti. Larin de kariyerinin en golcü sezonuna ulaştı.

Nkoudou en golcü lig sezonuna ulaştı

Beşiktaş'ta özellikle Aboubakar ve Cenk Tosun'un yokluğunda adeta sazı eline alan Kevin N'Koudou oldu. Kritik maçlarda attığı gollerle şampiyonluk yolunda önemli katkısı olan Fransız oyuncu, 8 golle lig kariyerinin en golcü sezonuna ulaştı. Nkoudou kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig maçında gol attı.

Ghezzal Beşiktaş tarihinin asist rekorunu kırdı

Beşiktaş tarihinin bir sezonda en çok asist yapan oyuncusu Rachid Ghezzal oldu. Leicester City ve Fiorentina ile son iki sezonda sadece 1'er gol atabilen Cezayirli oyuncu, Beşiktaş ile kariyerinin en parlak sezonuna ulaştı. Bitime 3 hafta kala 5 gol - 17 asist yapan Ghezzal, üç yıl aradan sonra A Milli Takım'ından davet almayı da başardı. Fransız oyuncu kariyerinin ilk lig şampiyonluğa koşuyor.

Töreing portföyüne santrfor pozisyonunu ekledi

Gökhan Töre, Beşiktaş'ın Kayserispor ve Ç. Rizespor maçlarında Aboubakar, Cenk Tosun ve Larin'in yokluğunda santrfor bölgesinde oynadı. Rizespor deplasmanında da gol atan Gökhan Töre, takımına ihtiyacı olduğu zaman önemli katkı yaptı.

Rosier ilk lig golünü attı

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Valentin Rosier, kariyerinin ilk lig golünü Siyah-Beyazlı forma altında attı. Rosier bu sezon ayrıca Türkiye Kupası'nda da gol kaydetti.

15 yıl sonra Kadıköy'de kazandı

Beşiktaş deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçını 4-3 kazanıp 15 yıl sonra Kadıköy'de rakibine karşı kazandı. Sergen Yalçın'ın ekibinde Necip ve N'Sakala derbide gol katkısı yapmıştı.

21,5 yaş ortalamalı kalecilerle zirvede

Sergen Yalçın sezon başında kaleci bölgesine transfer istememiş Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran ile sezona devam etmişti. Deneyimli çalıştırıcının güvendiği 21,5 yaş ortalamalı iki kaleci, Beşiktaş'ı hem lig hem de kupada final aşamasına geldi.

Fanatik 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki