Sergen Hocanın Teixeira Planı!

Süper Lig'in ilk 2 haftasında Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ile karşılaşan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ağustos 2021, Çarşamba

Siyah-Beyazlılar Süper Lig'de 2 Haftada Kalesini Gole Kapatarak 4 Puan Topladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yeni transfer Alex Teixeira için planı belli oldu. Deneyimli çalıştırıcının tecrübeli isim için kafasındaki plan netlik kazandı.

TAKIMA 8 TAKVİYE

Siyah-Beyazlılar için 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi oldukça hareketli geçti. Transfer döneminde Rachid Ghezzal, Mert Günok, Michy Batshuayi, Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Valentin Rosier ve Alex Teixeira'yı kadrosuna kattı.

23 DAKİKA SÜRE ALDI

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira, Gaziantep FK karşılaşmasında oyuna sonradan dahil oldu.Tecrübeli on numara 23 dakika şans buldu. Brezilyalı yıldız futbolcu karşılaşmanın son anlarında gol şansını değerlendiremedi.

ALEX TEIXEIRA PLANI

Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, Süper Lig’e verilecek milli araya 3. kamp dönemi gözüyle bakıyor. Siyah Beyazlı hoca iki haftalık süreçte Alex Teixeira başta olmak üzere takıma geç katılan isimlerin üzerinde özel olarak duracak.

KAMP DÖNEMİ OLARAK GÖRÜLÜYOR

Süper Lig’de ilk 2 haftayı 4 puanla kapatan Beşiktaş, Vodafone Park’ta cumartesi günü Vavacars Fatih Karagümrük’le oynayacağı maçtan sonra milli araya girecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın, yaklaşık 2 hafta sürecek milli arayı adeta kamp dönemi gibi görüyor.

SERGEN YALÇIN ÖZEL OLARAK DURACAK

Siyah-Beyazlı çalıştırıcı sezon başında hazırlık sürecini üç etap olarak planlamıştı. Buna göre Kartal yeni sezon hazırlıklarının son aşamasını milli arada gerçekleştirecek. Teknik patron Sergen Yalçın, Karagümrük maçından sonra Alex Teixeira başta olmak üzere takıma geç katılan oyuncuların üzerinde özel olarak duracak.

MİLLİ ARA FIRSAT OLARAK GÖRÜNÜYOR

Siyah-Beyazlı formayı ilk kez Gaziantep FK deplasmanında giyen Alex Teixeira yaklaşık 8 ay sonra resmi bir karşılaşmaya çıkmıştı. Ciddi bir maç eksiği bulunan Brezilyalı yıldızı en kısa sürede ilk 11 oyuncusu haline getirmek isteyen teknik heyet, milli arayı bu anlamda fırsat olarak görünüyor.

ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Sergen Yalçın, Alex Teixeira’nın yanı sıra milli takım kamplarına gitmeyen isimlerle de yakından ilgilenecek.Yalçın form olarak henüz istenen seviyede olmayan oyuncuların performansını artırmak için antrenmanlarda özel çalışmalar yaptıracak.

ÜMRANİYESPOR'LA HAZIRLIK MAÇI

Bu arada teknik heyetin bir hazırlık maçı da planladığı ortaya çıktı. Bu müsabakanın büyük ihtimalle TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’la oynanacağı aktarıldı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki