Sergen Hoca'ya Hediye Olsun!

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Şubat 2020, Pazar

Beşiktaş taraftarının Şenol Güneş gittikten sonra en çok istediği adam olan Sergen Yalçın, hafta içi yapılan törenle Beşiktaş’ın teknik patronu oldu.

Ve bugün de takımın başında sahaya çıkıyor. Kendisi sahaya çıkıp, top dağıtıp, frikik kullanamayacağına göre, sihirli dokunuşlarını bekleyeceğiz Sergen Hoca’dan Oyuncu seçimi ve taktiksel becerilerini takip edeceğiz. En son üçlü çektirirken gördüğümde, yüzünde ‘gül’ücükler açmıştı.

Devamını Bekleyen Gözlerdeyiz

Topçular aynı topçulardı ama, tablodaki önemli figür, zihniyet ve performanstı. Meraklardaydık.Maçın başlamasıyla topa sahip olan taraf bizdik ama, eskiden kalma alışkanlıklardan kolay vazgeçilmediği aşikardı. Öyle ki çok yan pas yapıyor, çok az öne oynuyorduk. Yalnız diğer maçlara göre farklı olan, top Rize’deyken çok adamla önde basmamız ve Rize’ye çıkış imkanı tanımamamızdı. Özlediğimiz üçlü sıkıştırmayı, 3-4 defa gördük ilk 20 dakika içerisinde. Caner-Ruiz-Karius üçlemesinin hatasından az daha gol yiyorduk ama neticede Rize kalemize gelemiyordu. Hoş bizim de gittiğimiz söylenemezdi ya...

Lakin istekli ve baskılı oynamamız umutlandırıyordu. Dakikalar 29’u gösterdiğinde Ljajic’in Atiba’yı kaçırması, Atiba’nın tek pasta Burak’ı görmesi, Burak’ın da topu uzak köşeye bırakması tabelayı değiştiriverdi: 0-1.

Ben bunları yazarken gol yedik. Ceza sahamızdaki tek oyuncuya yapılan ortadan hem de!!! 1-1.

İlk 1 saatlik bölüm bittiğinde biz topla çok oynuyor gibi gözüksek de, hızlı ve etkili çıkışlarla kendini hissettiren Rize oldu. Hep söylüyorum bu takımda birinin çıkıp sazı eline alması lazım. Bireysel performans eksikliği kabak gibi ortada duruyor zira. Diaby ile Boyd yer değiştirmişti ama oyun düzeni aynıydı. Lakin rakip yarı sahada çok faul alıyor ve duran top avantajı yakalıyorduk. Ceza sahası önünde topa vuracak açıyı bir türlü bulamayan Ljajic, son anda Gökhan’ı gördü. O da topa oscarlık vurdu iyi mi: 1-2.

İlk maçı oluşundan dolayı bu galibiyeti taraftar olarak Sergen Hoca’ya armağan ederken, Sergen Hoca’dan da kaleye daha sık gitmenin yollarını bir an evvel bulmasını temenni ediyoruz.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki