SERGEN YALÇIN DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR!

Beşiktaş, Trabzonspor karşılaşmasının taktik çalışmalarına devam ediyor....
Haberin yayılanma tarihi:20 Şubat 2020, Perşembe

Teknik Direktör Sergen Yalçın Sistem Değişikliğine Gitmeyi Planlıyor

Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın, Trabzonspor mücadelesinin 11’ini ve taktiğini belirlemeye çalışıyor.Siyah Beyazlı ekibin başında çıktığı 3 maçta 4-1-4-1 sistemini benimseyen deneyimli teknik adamın orta sahadaki üstünlüğünü ele alabilmek için 4-2-3-1'e döneceği öğrenildi.

Kalede; Laoris Karius olacak. Kart cezası sona eren Gökhan Gönül sağ bekte, Caner Erkin veya Pedro Rebocho ise sol bekte görev yapacak. Stoperde; Vida - Ruiz ikilisinin oynaması bekleniyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın, savunmanın önünde Muhammed Elneny ile birlikte Atiba Hutchinson'ı oynatmayı planlıyor. Sol kanatta Kevin N’Koudou forma giyecek. Sağ kanat için Lens ve Diaby arasında kararsız kalan 47 yaşındaki teknik adamın tercihini Hollandalı futbolcudan yana kullanacağı öğrenildi.

Hafta başından beri antrenmanlara katılamayan Adem Ljajic'in yokluğunda 10 numara pozisyonunda Kevın-Prince Boateng’in sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sergen Yalçın, Ganalı yıldızdan hücuma olduğu kadar defansa da yardım etmesini istiyor. Ligde 8 gol atan Burak Yılmaz, Trabzonspor maçında da takımının en büyük gol umudu olacak.

Trtspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki