SERGEN YALÇIN 'DERS ALDIK!'

Devler Liginde 6 maçta da puan alamayan Sergen Yalçın, 5-0 kaybedilen Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından konuştu....
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2021, Çarşamba

'UMARIM İYİ OLUR!'

Kötü bir Şampiyonlar Ligi serüvenini geride bıraktıklarını kaydeden tecrübeli hoca, "Üzgünüz elbette. 11'e 11 zor olan maç, 11'e 10 çok daha zor. Haftasonunu düşünerek oyuncularımızın bir kısmını dinlendirdik, 3 gün arayla oynatmak istemedik aynı isimleri. Kendi açımızdan ders alıp eleştireceğimiz, şapkamızı önümüze koyup kendimizi test edeceğimiz çok şey yaşadık. Umarım bundan sonra daha iyi olur her şey" ifadelerini kullandı.

'SORUMLUSU BENİM'

Kendisine istifa sorusu yöneltilen Sergen Yalçın, "Sezon başında bunların olacağını söyleseler, inanmazdık. Geçen sene çok zordu ama oyuncular harika işler yaptı. Kadromuzu güçlendirdik ama kağıt üstündeki şeyler, sahaya bazen yansımıyor. Sonuçlar, vücut dili ve motivasyon olarak sıkıntılar yaşıyoruz. Sorumlusu benim. Bu süreç camiaya zarar vermemeli. Buranın sağlıklı kalması gerekiyor, iyi gitmesi gerekiyor. Şu ana kadar sağlıklı kalmadı. Bizim açımızdan da iyi gitmiyor. Üzgünüz. Böyle olmasını istemezdik. İyi yerlerde olmak ve kupalar kazanmak isterdik. Şu ana kadar bunu beceremedik. Bu durumun sorumlusu benim. İnşallah bundan sonraki süreçte toparlarız." ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki