SERGEN YALÇIN GERÇEKLERİ!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın-Yönetim krizi nasıl çözüldü! İşte tüm yaşananlar...
Haberin yayılanma tarihi:23 Haziran 2021, Çarşamba

Beşiktaş'ta bir süredir devam eden Sergen Yalçın krizinde mutla sona ulaşıldı. Başkan Ahmet Nur Çebi ile asbaşkan Emre Kocadağ, 48 yaşındaki çalıştırıcı ile görüşüp yeniden anlaşmaya vardı. 

Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, teknik direktör Sergen Yalçın'la yeni sözleşme konusunda kısa bir görüşme yapmış, Yalçın'ın "Tatilin ardından konuşalım, hallolur" ifadelerinin ardından yönetim beklemeye koyulmuştu. Hocanın tatil dönüşü yapılan görüşmelerde yönetim tecrübeli teknik adama teklifini sunarken, istediği fiyatı yöneticilere iletmişti. Peki bu süreçte neler oldu? İşte yanıtı...

Sergen Yalçın'ın Yeni Sözleşme İçin İlk Talebi 30 Milyon TL Ve 1 Yıllık Kontrat Şeklindeydi

Beşiktaş yönetimi ise başarılı hocaya yıllık 12 Milyon TL garanti ücret ve 8 Milyon TL şampiyonluk primi önerdi. Siyah Beyazlı yönetim anlaşma sağlanamaması sonrası teklifi 20 Milyon TL'ye yükseltirken, aradaki fiyat farkının kapanmasıyla taraflar masaya oturdu.

İPLER BİR ANDA KOPTU!

Ne var ki, Sergen Yalçın ile sürdürülen görüşmeler 19 Haziran'da kesildi. Başkan Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasındaki görüşmede orta yol bulunamayınca konuşmaların gergin olduğu ve iplerin de bu görüşmeyle birlikte koptuğu öğrenildi.

TAM YETKİ GERGİNLİĞİ

Görüşmelerin tıkanmasında, aradaki fiyat farkının yanı sıra Sergen Yalçın'ın transfer konusunda 'tam yetki' istemesi de etkili oldu. Geçtiğimiz sezon başında Yalçın'ın istediği N'Sakala ve Welinton alınırken, Nazım Sangare ve diğer transfer talepleri ise kabul görmemişti. Yeni sezon öncesinde transferde tam yetki isterken, bu talebe yönetim sıcak bakmadı. Yapılan görüşmelerde Sergen Yalçın'ın istediği isimlerle görüşülmesi ancak yetkinin yönetimde olması kararlaştırıldı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki