SERGEN YALÇIN'DAN SON UYARI!

Sergen Yalçın'dan oyuncularına uyarı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Eylül 2021, Perşembe

KULÜBEDEN KATKI GELMİYOR!

Kartal’da oyuna sonradan giren natif isimler beklenen düzeyde katkı yapamıyor. Sorunu çözmek için kolları sıvayan Sergen Yalçın oyuncularına ciddi uyarılarda bulunacak. Bu sezon 7. resmi maçını Adana Demirspor’la oynayan Beşiktaş, kulübedeki oyuncularından beklenen düzeyde verim alamadı.

''HAZIR OLUN...''

Kartal’ın geçen sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda elde ettiği şampiyonluklarda yedek oyuncular önemli pay sahibi olmuştu. Bu gerçeği dikkate alan Teknik Direktör Sergen Yalçın, natif oyuncuların zorlu maç trafiğinde takıma daha fazla katkı yapmasını istiyor. Siyah-Beyazlı hoca, Adana Demirspor maçından sonra yaptığı açıklamada oyuna sonradan giren oyuncuların katkısı konusunda memnun olmadığını dile getirmişti. Sergen Yalçın’ın büyük önem verdiği bu konuyu tüm yönleriyle masaya yatıracağı ve Altay maçı öncesi tüm futbolcularına ciddi uyarılarda bulunacağı kaydedildi. Deneyimli teknik adamın yoğun maç temposu ve sakatlıklar nedeniyle kadrodaki herkesin her an oynayacak gibi hazır olmasını istediği de belirtildi.

ÜMRANİYE'DE FAZLA MESAİ

Adem Ljajic başta olmak üzere fiziksel sorunlar yaşayan ve tempoya ayak uyduramayan bazı oyuncularla geçmişte yolları ayıran Sergen Yalçın’ın milli araya kadar oyuncularla ilgili sıkıntının çözülmesi için yardımcılarıyla birlikte mesai harcayacağı ifade edildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki