''SİHİRBAZ'' HAZIR DÖNECEK!

Beşiktaş’ın Sivasspor ile oynadığı maçta, yeşil sahalara 3 buçuk ay sonra dönen Rachid Ghezzal, deprem sebebiyle lige verilen arayı değerlendiriyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Şubat 2023, Çarşamba

SADECE 227 DAKİKA!

Cezayirli futbolcu, mart ayında tekrar başlayacak lig maçları öncesi yüzde 100 hazır hale gelecek. İlk 11'e dönmesi beklenen Ghezzal'ın fizik kondisyon olarak eksiğini 1 hafta içinde tamamen kapatmış olacak. 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon Beşiktaş adına sadece 6 maçta 227 dakika süre alırken, 2 gol – 1 asistle 3 skor katkısı yapmıştı.

KARTAL'DA YABANCI OYUNCU SORUNU

Transfer sezonu sona ermeden 1 transfer daha yapma olasılığı bulunan Beşiktaş'ta 1 ya da 2 yabancı oyuncuyla daha yollar ayrılacak. İstenen katkıyı sağlayamayan Dele Alli'nin aynı sezon içinde üçüncü bir takımın formasını giyemeyecek olması Dele Alli'nin Beşiktaş'tan ayrılmasına engel olurken, gözler Atiba ve Josef'e çevrildi. Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet öncelikli olarak Atiba ve kronik sakatlığı olan Josef'in takımdan ayrılması noktasında birleşiyor. Bu iki oyuncuyla yollar ayrılmazsa yönetimin hangi isimlerle yollarını ayıracağı ise belirsizliğini koruyor.

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki