SIZINTI!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Eylül 2020, Salı

Siyah-Beyazlı camianın son dönem fısıltı gazetesi manşetinin bir numaralı konusu, ‘Büyükler’ diye tabir edilen Kulüplerin (Ki hepsi için geçerli) Vergi Borçları Af olurken Beşiktaş'ın yüksek miktarda ödeme yaptığı ve bu ‘Barıştan’ gerektiği kadar yararlanamadığı üzerine…

BAŞKAN ve YÖNETİM KENDİNİ İFADE EDEMİYOR

 Yazmaktan yoruldum ama sıkılmadım. Bu yanlış düzeltilene kadar gerekirse her gün-her saat uyaracağım. ‘BEŞİKTAŞ’TA İLETİŞİM YERLERDE’ Şu yukarıda yazdığım konuda bile ‘BJK Kimseden Fazla Bir Ödeme Yapmadı. Yalnızca Yapılan Anlaşma Gereği Üzerine Düşen YENİDEN YAPILANDIRMA Ücretini Ödedi’ diyecek (Milyonlara Taraftar ve Sosyal Medya Takipçisi Olmasına Rağmen) 1 Kişi Nasıl Çıkmaz? Neden Kimsenin Aklına Gelmez?!

 Yönetim Kurulunda, yöneticiliğin VARYETESİNDE olan kişiler olduğu gibi BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ başta olmak üzere Siyah-Beyaz İçin ‘İyi’ şeyler yapmak gayreti içerisinde olanların hakkını da teslim edelim. Ancak artık idareciler de şunu iyice bilmelidir ki; Daha 1 yılını doldurmayan bir bu yönetimin Pozitif Katkıları, taraftar ve üyelere anlatılamıyor. İletişimden Umut Kalmadı, Bari Kendi Aranızdan Bir Basın Sözcüsü Seçin.

YENİDEN YAPILANDIRMA İLE TRANSFER LİMİTİNİN İLGİSİ YOK
 
 Çok soru geldiği için yazıya bir ek yapalım. İlerki günlerde yeniden ‘Makyaj’ yapılacak Bankalar Birliği Anlaşması ile Transfer Limitlerinin Yukarı Çekilmesi 2 farklı konu. Birinin kararını TFF, diğerini eski yönetim tarafından yarınları karartılmış ve kaderimizi Futboldan hiç anlamayan banka yetkilileri verecek. Tabi canım Ülkemde Siyaset Futbola ASLA! Karışmadığı için!!! Başka dahli olan kişi ve kişiler yoktur diye DÜŞÜNMEK İSTİYORUM. Göreceksiniz ki yeni ‘Bankalar Birliği Anlaşması’ en çok Fenerbahçe’ye yarayacak. Yaptıkları tüm transferler kılıfına uydurulup, oyuncu lisansları rahatça çıkartılacak.  

BEŞİKTAŞ NEDEN SEÇİM YAPMALI?

Ahmet Bey ‘Yönetimden Memnunum Seçim Olmayacak’ açıklamasını her fırsatta dile getiriyor. Bense, mevcut yönetimle 2 yıl daha BJK’nın gitmeyeceği fikrimde ısrarcıyım.

Neden-Niçin? Kısmını Biraz Detaylandıralım

*Beşiktaş'ın; Stat yapım aşamasında, konuşulan birçok “ŞAİBE” dolu konusu var (Demir’i Kastetmiyorum) her yönü ile İnşaattan anlayan yöneticisi YOK!

*Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU dönemi HUKUK Bölümü için NELER-NELER yazıldı, “araştırılacak” deniliyor ama yönetimde AVUKAT YOK!

*Sportif A.Ş. de buhar olan paralar ortada. Perakende-Tekstil erbabı, yönetici YOK!

*Kulübün mali tablosu ‘Arap Saçı’ gibi yönetimde HESAP UZMANI YOK!

*Milyonlarca Taraftar, Binlerce Üye ve Yüzlerce gazeteci var ama İletişimden anlayan hatta Siyah-Beyazın hakkını verecek bir Basın Sözcüsü YOK!

*Şampiyonlar Ligi elimizden gitti. Kulübün futbol aklı KİM? Şimdiye kadar olan transferlerden umut YOK!

Yönetim Kurulunun kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu her fırsatta ifade etmeye etmeye çalışıyorum ve de Beşiktaş'ın koca bir yılı heba olmasın diye yazmaya da devam edeceğim.

Umarım BJK Derneği Başkanı SN. ÇEBİ’den de yakın zamanda, neden 2 yıl daha mevcut yönetimle gitmek istediğinin açıklamasını duyabiliriz. Kendisi kabul etse de etmese de, bardak çatladı ve SIZINTI BÜYÜK. Bu kadar SIZDIRAN ile yol alınmaz, mesafe kat edil(E)mez! Çünkü yol YOLCU ile değil, YOLDAŞ ile yürünür…

Hak Edene Saygılarımla
  Hakan ÖNCÜL   

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki