SLAVEN BİLİC'İN VİDA İNADI!

Beşiktaş'ın ekonomik tedbirler kapsamında satış listesine koyduğu Domagoj Vida’ya İngiliz ekibi West Bromwich Albion talip oldu...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ağustos 2020, Cumartesi

Championship’te sezonu ikinci sırada tamamlayarak Premier Lig’e yükselen lacivert beyazlıların menajeri Slaven Biliç’in, Hırvatistan Milli Takımı’ndan da öğrencisi olan Vida’yı çok istediği öğrenildi.

Bunun üzerine West Bromwich yöneticileri, Beşiktaşlı mevkidaşlarıyla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Taraflar arasındaki ilk görüşmede Beşiktaş cephesi, Hırvat futbolcu için 5 Milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Yalçın Gitmesine Onay Verdi

West Bromwich yöneticileri bonservis ücreti konusunda düşüneceklerini belirtirken siyah beyazlılara takas konusundaki fikirlerini de sordular. İngilizler salı gününe kadar süre isterken, taraflar bir kez daha bir araya gelecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın hakkında olumsuz rapor verdiği ve gitmesine onay verdiği Vida, yüksek maliyeti nedeniyle finansal fair play’e uymaya çalışan Siyah Beyazlılar için büyük sıkıntı olmuş durumda. Toplam maliyeti 20 Milyon Euro’yu aşan yıldız oyuncunun transferi için Beşiktaş yönetimi taliplerle görüşmeye devam edecek.

Hürriyet

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki