SÖRLOTH İÇİN FORMÜL BULUNDU!

Gelecek sezon planlamasında önceliği golcü transferine veren Beşiktaş, Norveçli golcünün transferi için formülü buldu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mayıs 2022, Pazartesi

Beşiktaş'ta Alexander Sörloth Transferi İçin Çalışmalar Sürüyor

Kısa süre önce oyuncunun menajeri Morten Wivestad ile İstanbul'da görüşülmüştü. Wivestad'ın F.Bahçeli yetkililerle de görüştüğü kaydedilirken, 26 yaşındaki futbolcunun maliyetleri şu aşamada Beşiktaş'ın kriterlerini aşıyor. Yöneticiler, Sörloth konusunda "Oyuncuyla bir şekilde orta yol bulunur, burada önemli olan Leipzig ile anlaşabilmek" ifadelerini kullandı.

SON SÖZÜ LEİPZİG SÖYLEYECEK

Beşiktaş ile Sörloth cephesi arasında ilk görüşmede 1 Milyon Euro fark çıktı. Görüşmeler sürerken iki taraf da ılımlı. Siyah Beyazlı ekip, yıldız futbolcu için 6-7 Milyon Euro bandını aşmayı düşünmüyor. Alman ekibi ise 20 Milyon Euro bonservis ödediği oyuncusu için kapıyı 12'den açtı. Bu rakamı 10 Milyon Euro'ya esnetmeyi düşünse de aşağısına gönüllü olmayan Leipzig ile henüz anlaşabilen bir kulüp yok.

SOCIEDAD 8 VERDİ

Beşiktaş farkı sonraki satıştan pay ile çözerek kapatmak istiyor Bu sezon Sörloth'u kiralık olarak kadrosunda bulunduran Real Sociedad ise 16 Milyon Euro'luk opsiyonu kullanmayıp 8 Milyon Euro teklif etti. Ancak bu öneri kabul görmedi. Beşiktaş'ın listesinde Sörloth'un ardından adı yazan Adam Buksa dışında bir ismin daha gündemde olduğu, belirtildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki