SORULAR?

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Eylül 2019, Cuma

İlk devrede Beşiktaş pas trafiğini zirveye taşırken Karius'un hatasıyla yenen gol hepimizin tadını tuzunu kaçırdı.

Karius'un hayatı film olur, çok da yakışıklı; kendi filminde başrol de oynar da; önemli soru şu; "Bu sezon Karius'la biter mi?" Beşiktaş yediği golden sonra pas rekoruna koştuğu bir hızda Bratislava kalesine akın akın geldi.

Bu kadar pas yapan takım daha üretken olmalıydı elbette ama ev sahibi ekibin savunmasının yardımıyla Siyah-Beyazlı takım ilk yarıyı önde kapattı.

Uzun bir süre sonra Beşiktaşlılar keyifliydi ama Ruiz bu mutluluğu bize çok gördü ve inanılmaz bir hatayla Slovak ekibe gol hediye etti. İlk üç haftada methiyeler düzülen Ruiz'in dünkü maçtaki hali, Vida'nın kademelerde yokları oynaması ve son olarak uzatmalarda yenen amatörce goller sonrası şunu da sormak gerek; "Bu savunmayla bu sezon biter mi?" Beşiktaş'ta dün yeni transfer N'Koudou'yu çok beğendim. Avcı gelir gelmez ona güvenerek çok doğru bir iş yapmış. Ljajic de belki bu sezonun en iyi performansını ortaya koydu ama böyle bir takıma 4 golle yenilmenin bir açıklaması olmalı.

Son üç deplasmanda yenen 10 gol, inanılacak gibi değil!

Beşiktaş, kalite olarak Bratislava'dan kat ve kat üstün bir takım. İki takım arasında kıyas bile yapılamaz. Ama bu yenilginin izahı yok. Kimse bana masal anlatmasın.

Beşiktaşlı şaşkın ve sistemin oturmasını bekliyor. "Bu sistem nereden ve nasıl gelecek?" Bu arada Avcı'nın sistemiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan çakılı ön libero Elneny'i kim transfer etmiş çok merak ettim.
Biz Süper Lig'de çok hakem eleştirisi yapıyoruz ama dünkü hakem gerçekten kötüydü. Gözünün önünde Ljajic'e yapılan penaltıyı es geçmesi ve sarı kartını Sırp oyuncuya sarı kart çıkarması şaşırtıcı ve kışkırtıcıydı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki