SÜLEYMAN SEBA OLSAYDI BJK’NIN MALLARI YAĞMALANAMAZDI!

Eski İçişleri Bakanı Sadettin TANTAN Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman SEBA’nın ölüm yıldönümünde önemli açıklamalar yaptı…
Haberin yayılanma tarihi:14 Ağustos 2021, Cumartesi

Aynı Zamanda BJK Kongre Ve Divan Kurulu Üyeside Olan Tantan Kara Kartalın Efsane Başkanı Seba Hakkında Çok Özel Açıklamalarda Bulundu

‘Allah Rahmet eylesin Süleyman SEBA bir değerler bütünlüğü içerisinde Sakarya havzasının, bölgesinin yetiştirdiği kulüpler üzeri bir başkandı. Bugün kendisinin özlem, saygı ve sevgiyle anılmasının sebebi kendisinin kattığı değerlere çok ihtiyacımızın olduğundandır. Süleyman ağabeyi çok arıyoruz.

SÜLEYMAN SEBA M.İ.T. ÇALIŞANIYDI

Milli İstihbarat, Polis, Jandarma kısacası her teşkilatta kulüplerimizi seven, saygı duyan, adeta bir neferi gibi hizmet etmeye çalışan birçok alt düzey-üst düzet yetkililer vardır. Bu bilinen bir vaka. Süleyman SEBA’da, Milli İstihbarat teşkilatının bir çalışanı ve sevilip sayılıyordu. Burada Mesut ARDA ağabeyimizin de kulaklarını çınlatmamız gerekiyor.

MENFAAT VE ÇIKAR PEŞİNDE OLABLAR SEBA’YI SEVMEZDİ

Beşiktaş gibi her kulüpte çıkar gurupları olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu kişiler yıllar içerisinde camiaları kullanarak ve daha da büyüyerek, adeta Başkan ve yöneticileri tehdit ederek tribünleri esir aldılar. Ömrünü Siyah-Beyaz’a harcayan Seba, bu tür kişilerden çok rahatsızdı. Yaşamı BJK’ydı. Camia, bunların artık kim olduklarını biliyor ve zaten açığa da çıktılar. Spor kulüplerinde menfaatlerin, kara para aklama, bir takım güçlerle birlikte ortaya çıktığını görüyoruz. Bu durumla ilgili yerli ve yabancı, yazılan birçok haber/makale görebilirsiniz.

SÜLEYMAN SEBA OLSAYDI BJK’NIN MALLARI YAĞMALANAMAZDI

Rahmetli Onursal Başkanın cenazesine gelenlerin yalnızca resim vermek için gelmediklerini, ağlayarak ve acı içerisinde son görevlerini yerine getirdiklerini göreceksiniz. Seba kulüpler üstü bir insandı. Hala, kulüpler dara düştüğünde kendisinin değerleri anılıyor. Kendisi, uzun süre BJK’nın mallarını ve yarınlarını garanti altına alabilmek için Vakıf kurma çalışmaları yaptı ama başaramadı. O olsaydı kulübün malları böyle yağmalanamaz ve talan edilemezdi. Beşiktaş böyle borç batağına batırılarak, geleceği çar-çur edilemezdi.

Son OlarakBeşiktaş’a hizmet etmek için, illa yönetici veya başkan olmaya gerek olmadığının altını çizmek isterim. Kendi adıma, ölene kadar camiaya hizmet edeceğimin bilinmesini istiyorum.

OdaTv       

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki