TALİSCA'YA ŞARTLI ONAY!

Ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, eski futbolcusu Anderson Talisca için harekete geçti...
Haberin yayılanma tarihi:11 Kasım 2021, Perşembe

Yöneticilerin, Al Nassr’da mutsuz olan Brezilyalı 10 numaraya mesaj yollarken, tecrübeli futbolcu Siyah-Beyazlıların şartlarını kabul ettiği takdirde yuvasına geri dönecek.

Kartal'ın bu transferi olumlu sonuçlandırabilmesi için maddi sebeplerden öte, Brezilyalı yıldızı ikna etmesi gerekiyor. Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'la 6,5 Milyon Euro maaşla 3 yıllık sözleşme yapan Talisca, geçtiğimiz günlerde Suudi ve yabancı futbolcular arasında çıkan tartışma sonucunda mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini dile getirmişti.

"BONSERVİSİNİ ALIRSAN KAPIMIZ AÇIK"

Bir süre önce tekrar Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade eden Brezilyalı yıldız ile temasa geçen Siyah-Beyazlıların "Mevcut şartlarında yüksek maliyetle seni almamız çok zor. Ama bonservisini alırsan, sana kapımız açık. Tıpkı Josef de Souza'da olduğu gibi. Şartları da o zaman konuşuruz" diye haber yolladığı iddia edildi. Beşiktaş yönetimi; yüksek ücret alan Ljajic'i göndererek, Talisca'nın senelik ücretini karşılaşmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ'IN UMUTLARI ARTTI

Suudi Arabistan ekibi, Futbol İcra Direktörü Hüseyin Abdulghani’nin istifasını kabul ederken, teknik direktör Pedro Emmanuel’in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Beşiktaş, yaşanan gelişmeleri yakından takip ederken Josef de Souza’da olduğu gibi Talisca’nın serbest kalması durumunda harekete geçeceği öğrenildi. Kulübünde mutsuz olduğu öğrenilen Sambacı’nın Al Nassr ile 2024 sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki