TEİXEİRA DUBAİ'DEN AYRILDI!

Beşiktaş'a Alex Teixeira'dan müjde...
Haberin yayılanma tarihi:29 Temmuz 2021, Perşembe

Dubai'de Transfer Görüşmesi Yapmıştı...

Beşiktaş'ın uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Alex Teixeira'dan güzel haber geldi. Siyah-Beyazlı kulüple temas halinde olan Brezilyalı yıldız, Dubai'de ekipleriyle de transfer görüşmesi yapmıştı.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Yeni sezonda hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı arayacak olan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Ghezzal ve Rosier'de mutlu sona yakın olan Kartal, Alex Teixeira için de çalışmalarını sürdürüyor.

DUBAİ'DEN AYRILDI

Beşiktaş'ın teklif aldıktan sonra Duabi'ye giden Brezilyalı, umduğunu bulamadı. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Alex Teixeira'nın Dubai'de Sharjah ile yaptığı görüşme beklediği gibi geçmedi. Al Hilal'in de çok ısrarcı davranmaması üzerine Teixeira, ailesiyle birlikte Dubai'den ayrılarak ülkesi Brezilya'ya dönüş yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp ise oyuncuyla son temasa geçişinde ekstra isteklerle karşılaştı. Futbolcuya 2.5 Milyon Euro'dan fazla garanti para vermemekte kararlı olan Beşiktaş yönetimi, daha önce yapılan teklif üzerinden pazarlıklarını sürdürüyor.

YÖNETİCİLER YÜZDE 50 ŞANS VERDİ

Kara Kartalın transferden sorumlu isimleri ise Alex'in Dubai'ye gittiği esnada yüzde 20 ihtimal verdikleri transfere şimdi yüzde 50 şans tanıyor. Ancak Beşiktaş cephesinde Brezilya'da 3 gün sonra açılacak olan transfer sezonu şüphe uyandırıyor. Bu nedenle Siyah-Beyazlılar, Alex konusunu hafta başına kadar neticelendirmeyi planlıyor.

ALEX TEIXEIRA KİMDİR?

31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, yükselişini 2010 yılında transfer olduğu Shakhtar Donetsk'te yaptı. 6 sezon Ukrayna ekibinde oynayan Alex, Liverpool forması giymesi beklenirken, 50 Milyon Euro bonservis bedeli ile Çin'in Jiangsu Suning takımına transfer oldu. Tecrübeli futbolcu, burada 2016-20 arasında 150 maça çıkıp 73 gol ve 43 asistlik performans sergiledi.

İŞ CİDDİYE BİNDİ!

Alex, Dubai'de kanat heykeli önünde çekildiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Beşiktaşlı taraftarlar, oyuncunun fotoğrafını mesaj yağmuruna tuttu. Alex'in yakın arkadaşı olan Josef de Souza ise paylaşıma, "İş ciddiye bindi" yorumunu yaptı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki