TFF VAN DEPREMİNDEN DERS ÇIKARDI MI?

Van'da yaşanan 500'ün üzerinde ölüme, yaklaşık 1700 yaralanmaya neden olan 7.2'lik deprem felaketinin ardından Beşiktaş taraftarlarının gösterdiği duruş bugün bile hafızalardaki yerini koruyor.
Haberin yayılanma tarihi:26 Ocak 2020, Pazar

DERBİYE BEŞİKTAŞ TARAFTARI DAMGASI

27 Ekim 2011 tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın son dakikalarında, İnönü Stadının tribünlerinden sahaya atkı yağmuru başlamıştı.

FEDERASYONDAN ŞOK CEZA

BEŞİKTAŞLI taraftarların 'Van Üşümesin' sloganı ile F.Bahçe derbisinde sahaya attıkları atkılar nedeniyle, PFDK kulübe 20 bin TL'lik şok bir ceza kesmişti.

TOKAT GİBİ CEVAP

''Federasyon Bu Cezayı Van’a Yardım Olarak Göndersin”

İşte Dönemin mali işlerden sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu'nun derbini ardından, TFF’ye verdiği cevap;

“Biz kuralların uygulanmasından yanayız. Taraftarımızın depremzedelere ulaştırmak amacıyla tamamen insani duygularla sahaya attıkları atkılar yüzünden ceza aldık. Buna hiç itirazımız yok. Kurallara uymak zorundayız. Ancak bizim federasyondan bir isteğimiz var. Federasyon bu cezayı Van’a yardım olarak göndersin”

CEZALAR DEPREMZEDELERE GİTSİN

Şimdilerde tüm Ülkenin ortak acısı olan Elazığ depreminin ardınan, futbol klüpleri ve taraftarlarının depremzedelere yapacakları organizasyonlarının TFF tarafından ceza verilip verilmeyeceği merak konusu. Yıllar önce Beşiktaş'ın açtığı 'Cezalar Depremzedelere Gitsin' önerisinin, yeniden uygulanmaya başlayacağı gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?

Özel Haber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki