Trezeguet Bombası!

Takımın başına Abdullah Avcı'nın getirilmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündeme Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Trezeguet geldi.
Haberin yayılanma tarihi:14 Haziran 2019, Cuma

Siyah-Beyazlı yönetim, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Mısırlı yıldız için Kasımpaşa'ya yapacağı teklifi hazırladı.

Beşiktaş'ta, yeni sezon transfer çalışmaları her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Siyah-Beyazlılar teknik direktör Abdullah Avcı'nın hazırladığı rapor doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isterken, ilk önceliğini 'kanat' mevkine vermiş durumda.

Trezeguet & Lens Takası Gündemde

Quaresma'nın yeni sezon öncesinde durumunun belirsiz olması, Lens'in de beklentilerin altına kalması sebebiyle bu bölgeye takviye yapmaya hazırlanan yönetimin, Kasımpaşa'dan Trezeguet ile ilgilendiği ortaya çıktı. Ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'ın da transfer listesinde bulunan 24 Mısırlı yıldız için Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa kulübüyle görüşmeye başlıyor.

NAKİT PARADA ISRAR EDİLİYOR

Siyah-Beyazlılarda bu transferle bizzat Başkan Fikret Orman'ın ilgilendiği öğrenildi. Ezeli rakiplerin ilk taleplerini yeterli bulmayan "Cazip bir teklifiniz varsa görüşebiliriz" diyerek geri çeviren Kasımpaşa yönetiminin, Başkan Orman ile yapacağı birebir görüşmenin ardından nasıl bir yol izleyeceği belli olacak.

Kartal'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, "Trezeguet bizim için biçilmiş kaftan. Onlara Mısırlı oyuncu karşılığında Lens ile birlikte bir miktar da para önerebiliriz. Eğer şartlarda anlaşma sağlanırsa, bizim için bu transfer takıma önemli bir katkı sağlayacaktır" yorumunu yaptığı öğrenildi.

71 MAÇ; 25 GOL, 18 ASİST

Kasımpaşa formasıyla bugüne kadar 71 resmi maçta forma giyen Trezeguet, bu periyotta 25 gol atarken, 18 de asist yaptı. Toplam 43 gole direkt olarak katkıda bulunan Mısırlı yıldız, bugüne kadar en çok (87) El Ahly Kahire formasını terletti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki