‘Türkiye Daha Güvenli Gelmiyoruz!’

Ülkesindeki yakınlarıyla konuşan yıldız futbolcu, “Burada hastaneler çok sayıda. Güvenliğimiz yerinde” dedi, eşi ve çocuğuyla İstanbul’da kalacağını söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mart 2020, Cuma

Corona virüsü nedeniyle kaygılı olan yabancı futbolcu haberlerine alışmışken Beşiktaşlı Vida'dan farklı bir hareket geldi.

Kısa süre önce Hırvatistan'da yaşanan şiddetli deprem nedeniyle ülkesindeki yakınlarıyla görüşen Vida, “Türkiye'de mutluyuz” dedi.

''İSTANBUL'DA MUTLUYUZ''

Hırvatistan'da kalan aile fertlerine içini döken yıldız futbolcu, “İlk etapta tedirgin olduk. Burada bir belirsizlik hali vardı. Ancak şu anda hiçbir sorun yok. Türkiye çok güvenli. Hastaneler çok sayıda ve kaliteleri de üst düzeyde. En ufak bir endişemiz yok. Ailemle İstanbul'da mutluyuz. Güvenliğimiz yerinde. Hiçbir sorun yok. Burası, Hırvatistan'dan daha iyi durumda. Kulüp her şeyimizle ilgileniyor” şeklinde konuştu.

LJAJIC DE KALDI!

Sırbistan’ın Türkiye'ye gönderdiği özel uçakla aldığı vatandaşları arasında Beşiktaşlı Adem Ljajic yer almadı. Ljajic, hem İstanbul'da kalmak istemesi hem de uzun karantina süresi nedeniyle Türkiye'den ayrılmadı.

Skor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki