''ÜCRET ÖDEYİP HAKSIZLIK ALMAK!''

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2021, Salı

Taraftarı Olduğunuz Takımın Örneğin "Beşiktaş'ın Hakkını Ara Başkan" Demek Neden Hep "Yumruğunu Masaya Vur" Olarak Algılanır Ki?

Yani Beşiktaş başkanı ya da yöneticisi Ali Koç'un Josef'e salladığı kadar, kendi topçusu Can Bozdoğan'a yapılan faulü söyleyemeyecek mi? İsyan etmeyecek mi? Verilmeyen penaltıyı dillendirmeyecek mi? Ve bütün bunları bir adalet terazisine (federasyona) taşımak istemek bir kısır döngü olarak mı kalacak? Dikkat edin bunu bütün kulüpler ve takımlar nezdinde söylüyorum!

Türkiye Futbol Federasyonu Ülkenin Neredeyse En Büyük Bütçesini Oluşturan Kuruluşları Arasında

Üyeleriyle, futbol kulüpleriyle ve yan kollarıyla... Ve bu bütçeyi oluşturan gelirlerin neredeyse tamamı taraftarlardan... Maç bileti satımı, stat gelirleri, naklen yayın ihalesi ve onun izleyicilere dağıtımı Spor Toto, İddaa ve Şans Oyunları vs vs... Şimdiiii, benim direkt katkı veren bir fert olarak, haksızlık karşısında kayıtsız kalmamı beklemek ne ile adlandırılabilinir ki? Ciddi bir abes durum değil mi? Hem futbola direkt katkı sağlayarak kaynak oluşturacağım hem de bana haksızlık yapıldığında sesimi yükseltmeyeceğim öyle mi?

Taraftar Yada Yönetici Yada Başkanlar İşkence Görmekten Zevkmi Alıyorlar Anlamadım Ki?

Ücret ödeyip haksızlık almak gibi bir şey değil mi bu? Yahu yine Beşiktaş'tan örnek vereceğim Sergen Yalçın, 'Halil Umut Meler'i istemiyoruz' dedi diye ertesi hafta yine bu arkadaşı verdiler bizim maça! Daha yeni bilet satılmayan bloka ceza kesildi iyi mi? Birçok kulüpte örnekte isyan da bir doludur eminim... En basitinden hakem hata yaptı bir sonraki hafta hatalarıyla maç almaya devam ediyor, taraftar ya da futbolcu tek hata da gümmmm! Şuradaki teraziyi bile dengeleyemiyoruz senelerdir...

Lafın belini kırarsak, kulüpler olarak da taraftar olarak da şikayet edeceğimiz tek merci yok ve ortada ciddi haksızlıklar var. Anlatmak istediğim ve kafamda oturtamadığım şu: Taraftar birçok gelirin kaynağı olmasına rağmen niçin muhatap alınmıyor? Dertleri, şikayetleri neden dinlenmiyor? Bitti.... Spor kamuoyuna hürmetle...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki