VALERİEN İSMAEL'DEN SİSTEM VURGUSU!

Sezonu bitmeden yeni sezon planlaması için gidecek ve kalacak oyuncular hakkında yönetimle birkaç gün önce görüşme yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael, gideceklerden çok gelecek isimlerin çok önemli olduğunu vurguladı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mayıs 2022, Pazartesi

TEMPOLU OYUNCU TALEBİ...

Kadro dışındaki oyuncuların zaten gidecek olmaları dışında, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal gibi isimleri de kadroya dahil etmeyerek bu futbolcular hakkındaki niyetini belli eden Fransız teknik adam, yerlerine çok koşan isimler istediğini belirtti.

Vida Ve Larin Farklı

Vida ve Larin’in kulübün mali kriterlerine uyulması halinde takımda kalmalarına yeşil ışık yakan Siyah-Beyazlı teknik adamın ayrılmak istemesi durumunda Teixeira’nın gidişine itiraz etmeyeceği öğrenildi.Atiba’nın özel bir duruma sahip olduğunun farkında olan Valerien Ismael’in yabancı kontenjanının aynı şekilde devam etmesi halinde bu oyuncunun da seneye Beşiktaş’a katkı sağlayacağını söylediği ortaya çıktı.

Pjanic ile Batshuayi’nin kiralık ve maliyetli futbolcular olması nedeniyle bu oyuncular hakkında çok fazla görüş bildirmeyen Valerien Ismael’in, “Gelecek oyuncular çok önemli. Seneye 90 dakika çok koşan çok tempolu bir takım olmalıyız. Bu yüzden transferler bu tempoya alışkın isimler olmalı” dediği bildirildi.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki