VALERİEN ISMAEL'DEN TAYFUR BİNGÖL KARARI!

Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael, 6. haftada oynanacak olan Başakşehir maçının kadrosunu şekillendirmeye başladı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Eylül 2022, Perşembe

Deneyimli Çalıştırıcı 29 Yaşındaki Futbolcuyla İlgili Kararını Verdi

Beşiktaş, Alanyaspor forması giyen Tayfur Bingöl'ü kadrosuna kattı. Genç oyuncu futbolcu 1 yıl kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Kartal'ın Tayfur Bingöl için 1,3 Milyon Euro satın alma maddesi koydurduğu ortaya çıktı. "Hayalim Beşiktaş'ta oynamak" açıklamasını daha önce yapan Tayfur Bingöl, bu hayaline kavuştu. Bingöl'ün Hasan Çavuşoğlu ile transfer sürecinde yaklaşık 10 kez görüştüğü ortaya çıktı. Alanyaspor ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından Tayfur Bingöl, yöneticilere teşekkür etti.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Lige iyi bir başlangıç yapan ve liderlik koltuğunda oturan Siyah-Beyazlılar, çıkışını sürdürmek istiyor. Vodafone Park'ta oynanacak olan müsabakaya Beşiktaş taraftarının da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Yenilgisiz iki takımın karşı karşıya geleceği mücadele büyük bir heyecana sahne olacak. Beşiktaş Teknik Direktörü kritik maçın kadrosunu şekillendirmeye başladı. Sağ bek, sol bek ve orta sahada oynayabilen Tayfur Bingöl'ün Başakşehir maçının kadrosunda yer alması bekleniyor. Teknik direktör Valerien Ismael, futbolcunun önce takımla zaman geçirmesini planlıyor. Bingöl'ün gerekli işlemlerin ardından kadroda olacağı ve Başakşehir maçında süre alacağı öğrenildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki