VALERİEN İSMAEL'İN YENİ SEZON PLANLAMASI HAZIR!

Valerien Ismael sözleşmesi biten isimlerden Güven Yalçın’ ve Serdar Saatçı hakkındaki kararını verdi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2022, Çarşamba

Beşiktaş’ı Avrupa Kupalarında Yer Almayacağı Önümüzdeki Sezon Süper Lig’de Şampiyonluğa Taşımayı Hedefleyen Teknik Direktör Valerien Ismael Kadro Planlaması Çalışmalarını Sürdürüyor

Sözleşmeleri biten oyunculardan Michy Batshuayi, Domagoj Vida, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal ve Gökhan Töre ile yola devam etmeme kararı alan Fransız hoca, Güven Yalçın için yönetime olumlu rapor verdi. Ismael kafasındaki oyun planına uygun olması nedeniyle 23 yaşındaki Güven’in kadroda tutulmasını istedi. Siyah-Beyazlı yönetim ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın yeni sözleşme konusunda Güven’le büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirlendi. Başarılı futbolcunun, Ismael’le yaptığı görüşmeden sonra takımda kalmaya karar verdiği ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş’la nikah tazeleyeceği kaydedildi.

GENÇ SERDAR İMZAYA BAĞLI

Şampiyonluğu kafasına koyan Valerien Ismael’in, 19 yaşındaki stoper Serdar Saatçı’yı ise önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünmediği ileri sürüldü. Vida’nın boşluğunu çok kaliteli bir savunmacıyla doldurmayı planlayan genç teknik adamın, deneyimsiz olması nedeniyle Serdar’ın 1 yılllığına kiralanmasını talep ettiği öğrenildi. Saatçı’nın sözleşmesi 2023’te bitecek. Siyah-Beyazlı yönetim bu nedenle kontratını yenileyerek genç oyuncuyu düzenli forma giyebileceği bir kulübe kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Serdar yeni sözleşmeye imza atarsa deneyim kazanması için kiralanacak. Aksi halde takımda kalacak olan genç oyuncuyla sezon ortasında yeniden masaya oturulacak.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki