VİDA YÜZDE 80 AYRILIR!

Vida'nın Türkiye menajeri Uğur Avadan, Hırvat futbolcu için İngiltere'den tekliflerin olduğunu söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2020, Cuma

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Domagoj Vida'nın Türkiye menajeri Uğur Avadan, Hırvat futbolcu için İngiltere'den tekliflerin olduğunu söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Uğur Avadan, "Vida, Konyaspor'da maçında şanssızdı. 2 buçuk yıllık Türkiye macerasında böyle bir maç yok. Milli takımından döndükten sonra yine Beşiktaş'a maksimum katkı vermek için çalışacak" ifadesini kullandı. 

"Çok Kişi Aradı"

Uğur Avadan, şunları söyledi; "Everton'dan Vida'yla ilgili çok fazla kişi beni aradı. Vida'yı sordular; ama önce Beşiktaş'la konuşmak zorundalar. Resmiyete dökülmedi. Ama Vida için İngiltere'den çok sayıda kişi aradı. Geldiğinden bu yana hep transfer haberlerinin konusu oluyor. Hırvatistan Milli Takımı'nda oynadığı ve popüler olduğu için bu haberler çıkar. Önemli olan gerçekler. Vida, Beşiktaş kalmayı istedi." 

Maaşında İndirime Gidecek Mi?

Vida'nın ücretinde indirim konusunun henüz konuşulmadığını belirten Avadan, "Transfer dönemi henüz bitti. Beşiktaş'ın talebi doğrultusunda sanırım oturulup, konuşulur" dedi. 

"Yüzde 80 Gider"

Teknik direktör Ulvi Güveneroğlu ise Vida'nın kafa olarak Beşiktaş'tan çoktan vedalaştığını iddia etti.  Güveneroğlu, "Vida bu problemlerle uğraşmak istemiyor artık. Bir futbolcunun saha dışı olaylarla uğraşması saha içi performansını çok etkiliyor. Bence Vida, transferin açık olduğu ülkelere bu dönem içerisinde gider. Yüzde 80 oranında takımdan ayrılacak" sözlerini sarfetti. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki