WEGHORST 'GÜNAH ÇIKARDI!'

Wout Weghorst: ''Kaçan gollere inanamadım...''
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2022, Salı

''KAÇAN GOLLERE İNANAMADIM''

Beşiktaş'ın Golcüsü Derbide Biri Direğe Takılan 2 Şutunda Golü Bulamamasını Şu Sözlerle Yorumladı: ''Özellikle ilk pozisyonda topun kaleye girmemesine çok şaşırdım. Direğe gelen topta ise sırtım dönük olarak vurup uzak köşeye bırakmak istedim. Ancak bazen top istemeyince olmuyor. Çok üzgünüm, iki puan kaybettik.'' dedi.

2 FARKLA GALİP GELEBİLİRDİK

Weghorst, karşılaşma sonunda soyunma odasında takım arkadaşlarıyla yaptığı maç değerlendirmesinde de hâlâ kaçırdığı gollerin etkisindeydi. Yıldız isim, “Kaçan gollere ben de inanamadım. Özellikle kaçan ilk pozisyonda topun kaleye girmemesine çok şaşırdım. Direğe gelen topta ise sırtım dönük olarak vurup uzak köşeye bırakmak istedim. Ancak bazen top istemeyince olmuyor. Son bölümde iki farklı galip gelebileceğimiz pozisyonlar oldu. Çok üzgünüm, iki puan kaybettik” şeklinde duygularını paylaştı.

'DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER'

Başarılı oyuncu, dün de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda taraftarlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Weghorst, “Çocuklarıma, ne kadar muhteşem bir taraftar olduğunuzu göstermek zorundaydım. Desteğiniz için teşekkürler. Bu desteğe iyi bir karşılık vermeyi çok isterdim” ifadelerini kullandı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki