WEGHORST'A ÖZEL RAPOR!

Hollanda basını, Beşiktaşlı Wout Weghorst için özel rapor hazırladı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Eylül 2022, Çarşamba

Beşiktaş'ta Weghorst Süper Lig'in 6. Haftasında Başakşehir'e 1-0 Kaybettikleri Maçta Tutuk Bir Görüntü Çizdi

İlk 5 haftaya damga vuran Weghorst'un performansıyla ilgili bazı ayrıntılar dikkati çekiyor. Hollandalı golcü ilk 5 haftada 2 gol ve 4 asist yaparak 6 gole katkıda bulunmuştu. Yıldız golcü, Başakşehir maçında ise savunmanın arasında kayboldu. Golcü futbolcunun Beşiktaş'taki dönemini yakından takip eden Hollanda basını, 'Beşiktaş ile yenilgiyi tattı', 'Beşiktaş mağlup, Weghorst rakip savunma arasında kayıp. 'Sinir bozucu bir akşam' ifadelerini kullandı.

İlk 5 Haftaya Nazaran Tutuk Görünen Weghorst Geride Kalan Hafta İçinde Antrenmanda Sakatlanmıştı

Sakatlıktan yeni çıkan Weghorst, 90 dakika oynadığı maçta 20 kez topla buluşurken 16 pas yaptı ve yüzde 56.3 isabet yakaladı. Maçı şut çekemeden tamamlayan Weghorst, 2 kez ise şut pası verdi. Takım oyununa da bağlı olarak etkisiz kaldığı maç öncesinde Ankaragücü deplasmanında yaşananlardan da etkilendiği dile getiriliyor. Yine Hollanda basını Ankaragücü maçında yaşananlar için 'Türkiye'ye adapte olmaya çalışan ve yeni transfer olmasına rağmen skor üreten Weghorst, sahaya giren kişi nedeniyle şaşkına döndü' ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan Başakşehir Teknik Direktörü takım savunması ve Weghorst'u pasifize etme planı da Beşiktaş maçında etkili oldu. Emre Belözoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, 1.83'lük stoperlerinin görevini en iyi şekilde yaptığını düşündüğünü dile getirdi.

Beşiktaş yönetimi, 10 Milyon Euro karşılığında Wout Weghorst'un bonservisini satın alabilir. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Valerien Ismael ile yaptığı toplantı sonrasında, Weghorst'un performansının sezonun geneline yayılması gerektiği fikrine varmıştı. Beşiktaş'ın, oyuncunun maliyetini düşürmeye çalışacağı kaydedildi.

Cumhuriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki