YATTIĞI YERDEN PARA KAZANANLAR BAVULLARINI TOPLADI!

Süper ligin lideri Beşiktaş'ta, hangi futbolcuların takımdan ayrılacağı merak konusu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2021, Salı

Yönetim Görüşmelere Devam Ediyor

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde lider pozisyonda bulunan Beşiktaş, ara transferde oyuncu almaktan çok elindeki fazla yabancılardan kurtulmanın çarelerini arıyor. Siyah Beyazlılar, kadro dışı bıraktığı Jeremain Lens, Nicolas Johny Isimat-Mirin ve Douglas ile yollarını ayırmak için çalışmalarını sürüyor.

Teklifler Var Ama Bedelsiz!

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı bu isimlere aslında talip olan takımlar var ancak bir çoğu oyuncuların yıllık ücretlerinin çok az bir kısmını karşılamak istediği için yönetim sıcak bakmıyor.

Çebi'nin Sıcak Bakmadığı Şey

Başkan Ahmet Nur Çebi, bu oyuncuların ücretinin büyük kısmını kendilerinin ödeyerek başka kulüplere gitmelerine sıcak bakmıyor. Çebi, en azından maliyetin yarısına ortak olunmasını istiyor.

Lens ve Mirin 1 Hafta İçinde Ayrılabilir

Ancak Lens ve Isimat-Mirin'ın bir hafta içerisinde takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre iki oyuncu, kendilerine takım buldu ve Siyah Beyazlı yönetimle masaya oturacak.

Maliyetleri Ne Kadar?

31 Mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan iki oyuncunun alacakların vazgeçmesi halinde bonservisleri kendilerine verilecek. Douglas ile birlikte kadro dışı kalan üç oyuncunun Beşiktaş'ı bu sezonki maliyeti yaklaşık 4 milyon Euro.

YILLIK ÜCRETLERİ

▶Douglas: 800 bin Euro

▶Lens: 1 milyon 950 bin Euro

▶Isimat-Mirin: 1 milyon 200 bin Euro

Toplam: 3 milyon 950 bin Euro.

Skora Katkı Ne Kadar Yaptılar?

Lens, 102 maçta Beşiktaş formasını giyerken, 12 gol ve 20 asist kaydetti. Isimat-Mirin da 14 maçta sahaya çıktı, gol ve asist katkısı yapamadı. Sadece 7 maçta şans bulan Douglas'ın skora doğrudan bir katkısı olmadı.

Boyd Geri Dönecek

Yabancı sayısının 16'ya çıkmasıyla eli biraz olsun rahatlayan Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi askıya alınan Tyler Boyd'u ikinci devre takıma dahil etmeyi planlıyor. Siyah-Beyazlılar, bir de tecrübeli bir yabancı golcü almayı planlıyor. Ancak; limitlerin sınırlı olmasından ötürü henüz somut bir gelişme kaydedilmiş değil.

Ajansspor

Etiketler: Mirin   Lens   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki