Yerli Transferinde Hedef Emre Kılınç!

Beşiktaş’ta Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek’in sözleşmeleri resmen bitiyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Mayıs 2019, Cuma

Transfer çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar, özellikle iç piyasadaki potansiyelli yerlileri takıma kazandırmak amacında.

Bunlardan biri de Sivassporlu Emre Kılınç. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı kanat oyuncusu, hem her iki kenarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapabiliyor. Emre ligde çıktığı 31 maçta 7 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Yönetim, Larin ve Lens’i de kadroda düşünmüyor. 

Domagoj Vida: Beşiktaş'ta Çok Mutluyum

Pepe ayrıldıktan sonra beşiktaş savunmasının yeni lideri olan Domagoj Vida, Hırvat basınına açıklamalarda bulundu. Devre arasında pek çok Avrupa kulübünün gündemine gelen tecrübeli stoper, geleceğiyle ilgili konuştu. Vida, “Beşiktaş’ta çok mutluyum. 30 yaşına geldim. Ancak kariyerimin sonunun ne olacağını düşünmüyorum. Sağlığım yerindeyken çalışıyorum ve bu seviyede oynayabildiğim sürece sahalarda olacağım” dedi. Beşiktaş Yönetimi, çok yüksek bir teklif gelmediği takdirde Vida’yı takımda tutmayı planlıyor.

İlk İmzayı Atiba Atacak 

Sezon başında aylarca yeni sözleşme bekledi, kampı kaçırdı. Ancak takıma katıldıktan sonra yine Beşiktaş’ın vazgeçilmezi olmayı başardı. Kanadalı futbolcu, sezonun ikinci yarısında Dorukhan ile çok iyi uyum sağlarken, 1 sene daha kalacak. Yönetim, lig biter bitmez iç transferde ilk imzayı Kanadalı futbolcuya attırmayı planlıyor. Atiba Hutchinson’ın sonraki sezonlarda da teknik heyette görev alması isteniyor.

Aydınus'la Yenilgi Yok

Yarınki kritik Trabzonspor-Beşiktaş maçını Fırat aydınus yönetecek. Aydınus daha önce iki kez iki takımın maçını yönetmişti. Bu karşılaşmalarda Kartal yenilgi yüzü görmezken, 1 kez berabere kaldı, 1 karşılaşmayı da kazandı. Genel tabloya bakıldığında ise tecrübeli hakem Beşiktaş’ın toplam 38 müsabakasında görev yaptı. Bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 13 yenilgi elde eden Kara Kartal, 11 kez de rakipleriyle yenişemedi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki