YETİŞEN FORMAYA KAPAR!

Sağlık heyeti Aboubakar, N’Koudou, Gökhan Töre ve Ljajic’i derbiye yetiştirmek için yoğun çalışıyor.
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2021, Çarşamba

Sergen Yalçın’ın Gözü Kulağı N’Koudou’da...

Galatasaray derbisinde şampiyonluğunu ilan etmenin hesaplarını yapan Beşiktaş'ta herkes oynamak istiyor. Hazırlıklar dün başlarken idmanda 4 eksik vardı. Sağlık heyeti bu oyuncular için yoğun mesaide. İşte Siyah Beyazlılardaki idman raporu:

ABOUBAKAR: Kasığında kanama ve ödem bulunan Kamerunlu futbolcuya, doktorlar özel bir antrenman programı hazırladı. Kadroda olması için çalışılıyor.

N'KOUDOU: Son haftaların yükselen isminin sol uyluk arka üst adalesinde gerilme var. Bugün ya da yarın antrenmana çıkması bekleniyor.

GÖKHAN TÖRE: Sağ uyluk iç adalesinde gerilme bulunan 29 yaşındaki kanat oyuncusu dün fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Derbiye kadar oynayabilecek seviyeye geleceği ifade edildi.

LJAJİC: Son 3 maçta 3 asist yaparak takımına katkı sağlamaya başlayan oyuncu, yoğun fikstürden dolayı ekstra dinlendirilmek amacıyla takımdan ayrı salonda çalıştı..

Sergen Yalçın'ın, Hatayspor maçındaki 11'i bozmayı istemediği kaydedilirken, N'Koudou ve Gökhan Töre'nin durumuna kilitlendiği belirtildi. Sol kanatta sahibini bekleyen forma için iki oyuncudan hazır olanı sahaya sürecek olan Yalçın'ın, ilk tercihi N'Koudou olacak.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki