YOK BÖYLE BİR BAŞKAN YOK BÖYLE BİR BEŞİKTAŞ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Temmuz 2022, Cuma

Yeni Sezon Formaları Nihayet Görücüye Çıktı

Özellikle 1 formanın Trabzonspor ve Rizespor formalarını çağrıştırması, taraftar ve kongre üyelerinden gelen en fazla eleştirilerin odak noktasıydı. Yazının ‘Gelişme’ bölümüne geçmeden önce, geçen yıl Kartal yuvalarından sorumlu (Resmî) bir yönetim kurulu üyesinin atanmadığını hatırlatalım! Bu seneki sorumlu yedek yönetici ise Açık hava reklamcısı, kendisini kripto para işinde eğitmiş, siyasetçi Umut ŞENOL...

Tekstilci Yönetici Nasıl Ve Neden Dernekçi Yapılır?

Daha önce de ÇEBİ’nin ilk oluşturduğu listesinde; Bu kadar başımız da içerde/dışarıda mahkemeler varken bir Avukatın, bu kadar ekonomik kriz kapımızı çalarken Hesap uzmanının olmamasını sık sık eleştirilmiştim. Hatta ve hatta kendisi hayatından Engelli basketbol maçına gitmemiş, Boks’u pratikte bilen!!!, Atletizm sporunun sokağından geçmemiş eski As başkanı Fatih AVŞAR’a amatör şubeleri teslim ettiğine de şahit olduk. Ancak Başkan ÇEBİ, yeni yönetim kurulunda artık kendini bile aştı. Geçen sezonda BJK Kartal yuvalarına dışarıdan destek veren ve mesleği Tekstil/Konfeksiyon/Perakende olan yönetici Ali BAYRAK, (Derneklerden Sorumlu) olarak atandı!!!

Kartal Yuvasının başına kim getirildi? Siyasetçi, reklamcı, kriptocu Umut ŞENOL!

HERKES HAYAL KURMAYA DEVAM ETSİN BİZ GERÇEKLER YETER!

- Ahmet Nur ÇEBİ’nin futbolun başına ani ve ısrarla getirdiği Ceyhun KAZANCI, eski bir menajer ve Passolig personeli!

- Başkan’ın Dünya bir yana & diğer yöneticiler bir yana diyerek sürekli ittirdiği futbolun transfer, basın sözcülüğü PR/Reklam her yerine nüfus etmeye çalışan Emre KOCADAĞ Cafe İşletmecisi!

- Alt yapıyı ÖZELLİŞTİREREK 17 Milyon TL zarar ettiren, yönetime alınmayan ama Futbol A.Ş.’ye atanan Fırat FİDAN otomotiv ve madenci!..

Diğer görev dağılım ve mesleklere ‘Kör Gözüm’ müsaade etmediği için, bu kadarını inceleyebildim. Ancak eminin, daha çok alakasız ve iş bilmezlere BEŞİKTAŞ’I EMANET ettiğimize şahit olacağız. Nasılsa vaktimiz çok!!! Mevcut yönetim yeni seçildi. Daha 3 yıl görevde olacak!!!

Gibi Gözükse De Bence Mümkün Değil...

Çünkü böyle Başkan da olmaz, yönetim de olmaz, Beşiktaş’ta ol(A)maz. Bu şekilde kulüp olarak gidersek, bizden olsa-olsa BeşiktaşSpor olur!!!

Hak Edene Saygılarımla.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki