YURT DIŞINDA 'ÇAKMA' FORMA İLE KULÜP ZİYARETİ!

Hangisi doğru? Vardar bilmecesi!...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2021, Cuma

Beşiktaş'ın, Makedonya'nın Vardar kulübü ile işbirliği yaptığı haberleri günler önce basında yer almış, Beşiktaş'tan bu habere yalanlama gelmişti.

12 Ekim tarihinde kulüp resmi sitesinden anlaşmayı yalanlayan Beşiktaş,  "Kulübümüz ile Makedonya kulübü Vardar arasında iş birliği anlaşması imzalandığı yönünde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Taraftarlarımızdan bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamadan sadece 2 gün sonra Beşiktaş, resmi sitesinden bir açıklama daha yaparak scouting antrenörü Bayram Bilim'in, Vardar kulübünü ziyaret ettiğini açıkladı.

Resmi Siteden Yapılan Açıklamada,

"Futbol A Takımımızın Scouting Antrenörü Bayram Bilim, Makedonya 1. Lig ekiplerinden Vardar kulübüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kulüp yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunan Bayram Bilim, kulübe ait tesislerde incelemelerde bulunduktan sonra Vardar futbol takımının oynadığı hazırlık müsabakasını izledi." ifadelerine yer verilirken, bu kez Vardar Kulübü'nden de Beşiktaş'a teşekkür açıklaması geldi.

Ziyarette Vardar Kulübü'ne götürülen Beşiktaş formasının korsan olması ise ayrı bir belirsizlik konusu oldu.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki