ZOR ZAMANLARDA SUSANLARI UNUTMADIK!

‘Şike’ davasında dönemin BJK Hukuktan sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Av. Ahmet AKPINAR, 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesinin Serdal ADALI, Ahmet ATEŞ ve Tayfur HAVUTÇU hakkında verilen Beraat kararını Duyduk Mu & Medya Kartalı’na değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2020, Cuma

ZOR ZAMANLARDA SUSANLARI UNUTMADIK

‘Şike’ Davasın da, Beşiktaş kenar süsü yapılmaya çalışıldı. Yıllardır gerçek ‘Şikeci’lerle uğraşılmazken, toplumda Beşiktaş'ı ve Beşiktaş’lığı ile bilinen saygın insanlar karalanmaya çalışıldı. Biz, o günlerde hem arkadaşlarımız hemde camiamızın masum olduğunu savunduk ve mücadelemizi sonuna kadar verdik. Zor zamanlarda kulağının üzerine yatanları da, kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.

HAK YERİNİ BULDU GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Hatırlanacağı üzere, o süreçte ‘Aklanıp Gelsinler’ diyenler vardı. Acaba şimdilerde o kişiler utanıyorlar mıdır? Onların yerinde olsam, BJK Üyeliğini yırtıp atarım. O süreçte yazı yazanları, ceza evinin önünde arabaya vuranları unutmadık. Bu karar onların utancıdır. Beşiktaş camiası, böyle kişileri tasviye etmeli. 

Biz Fetö’nün en güçlü zamanında, Beşiktaş ve arkadaşlarımızın uğradığı Haksızlığa başkaldırdık. Şimdi Adalet, bizim yıllar önce söylediğimizi tasdik etmiş oldu. Hak yerini buldu. Hayırlısı olsun ifadelerini kullandı.

Av. Ahmet Akpınar’ın ‘Şike’ Süreci Döneminde Beyaz Tv’ye Yaptığı Çarpıcı Açıklamalar;

http://www.duydukmu.com/video/besiktas-kenar-susu-yapilmaya-calisildi_v78.html

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki